Saxdor, Vrtinc navtika

Podjetje Vrtinc Navtika d.o.o., ki je uradni zastopnik za plovila Saxdor na slovenskem trgu, je že pripeljalo prve primerke novega plovila Saxdor 200 sport. Opremljeni so z zunajkrmnimi motorji in pripravljeni za plovbo. V soboto, 24.4.2021 boste lahko ta adrenalinski paket z odličnimi plovnimi lastnostmi sami preizkusili v marini Portorož.

V soboto bo pred Portorožem možno testirati plovilo Saxdor 200 sport. Testna različica bo imela nameščen motor najnovejše generacije Mercury z 175 KM. Poskočno in adrenalinsko plovilo, ki slovi po izjemnih plovnih lastnostih, je nedvomno vredno ogleda in testne plovbe. Kljub svoji dolžini zgolj 6 m, boste lahko hitro videli, kako navtične izkušnje, skrbno načrtovanje in uporaba najnovejših tehnologij, zagotavlja plovne lastnosti, kot bi jih lahko pričakovali le na bistveno večjih plovilih.

Ker je število testnih terminov omejeno, predlagamo, da si svojega zagovorite pravočasno. Pokličite na telefon 041 699 325 ali pišite na elektronski naslov info@vrtinc.si in se dogovorite za testno plovbo.  

Več o plovilu Saxdor 200 sport na tej povezavi.

Nagrade, ki jih je plovilo prejelo do sedaj

Saxdor, Vrtinc navtika