Marinello, Yamaha, C&G, Navigator, Ptuj

Slovenski navtični trg je bogatejši še za enega uradnega prodajalca in serviserja zunajkrmnih motorjev Yamaha. Z letošnjim letom je to postalo podjetje C&G Navigator iz Ptuja.

Čeprav je Ptuj daleč od pravega morja, ima svoje, kot ga domačini imenujejo »Ptujsko morje«. Širok rokav na reki Dravi omogoča plovbo z manjšimi plovili, kar je bil dober razlog, da se je pred 12 leti v Ptuju ustanovilo podjetje C&G navigator d.o.o. Iz majhnega podjetja so v desetih letih zrasli v veliko navtično podjetje, ki ponuja široko paleto izdelkov in storitev.

Specializirani so za prodajo motornih plovil in ponosno zastopajo ladjedelnice Marinello, Joker Boat, Ris Marin, Airon Marine, Zodiac in Honwave. Zaradi bogate palete različnih plovil, se pri njih vedno najde primerno plovilo prav za vsakega kupca. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami, vam bodo svetovali pri nakupu in pomagali izbrati primerno motorizacijo za plovilo, dodatno opremo in vam to tudi strokovno namestili na plovilo. Sodelujejo z največjimi svetovnimi proizvajalci izvenkrmnih motorjev kot so Honda, Suzuki, Yamaha, Tohatsu in Mercury.

Tudi po nakupu plovila brez skrbi

Podjetje C&G Navigator je eno redkih slovenskih navtičnih podjetij, ki lahko prevzame celotno skrb za vaše plovilo. Poleg servisa izvenkrmnih motorjev zagotavljajo servis vgrajenih motorjev Mercruiser in Volvo Penta. Servis seveda ni omejen zgolj na motorje, temveč tudi na popravilo vseh elementov plovila in opreme v kolikor bo med uporabo prišlo do poškodb. Če boste z leti ugotovili, da na plovilu potrebujete dodatno opremo, bodo poskrbeli za vse. Opremo bodo zagotovili, glede na vaše želje in jo strokovno vgradili na plovilo.

Streha za vaše plovilo

Ko je konec poletja in užitkov na morju pa vam lahko glavobol povzroči skrb, kam s plovilom po zaključeni sezoni. Če želite, da bo vaše plovilo ohranjalo vrednost in ne bo propadalo, ga je potrebno za zimovanje primerno pripraviti in skladiščiti. Pri C&G Navigatorju so ponosni lastnik največje suhe marine na Štajerskem. V neposredni bližini Ptujskega morja imajo suho marino v kateri lahko hranijo preko 30 plovil različnih velikosti.

Test plovila pred nakupom

Bi radi plovilo preizkusili preden se odločite za nakup? V podjetju večkrat letno organizirajo testne plove na bližnjem Ptujskem morju. Če jih ne boste uspeli obiskati v dneh testiranje, se lahko dogovorite za testno plovbo. Plovilo vam bodo pripravili, spustili v vodo, ter pomagali spoznati njegove plovne lastnosti in udobje, ki ga nudi.

Vse storitve na enem mestu

  • diagnostični pregled motorja
  • razsolitev in čiščenje motorja
  • popravilo plovil in motorjev za zavarovalnico
  • vgradnja navigacijskih sistemov
  • popravila plovil, plastike in tubosov.
  • popravilo izvenkrmnih in vgradnih motorjev.
  • popravilo elektro inštalacij.
  • izdelava anti-vegetativnega premaza (antifolinga)
  • transport plovil po celotnem Jadranu
  • registracija plovil.

Ponudbo njihovih plovil si lahko ogledate na Navigator Ptuj ali se dogovorite za ogled info@navigator-ptuj.si - 051 238 901.

 

Testi plovil: