V Ljubljani se je odprla nova covid točka, kjer lahko opravite hitro in poceni testiranje pred odhodom v tujino.

Podjetje NYD je na parkirišču Ilirija (poleg lokala Acapulco) odprla novo točko, kjer lahko opravite hitro testiranje pred odhodom v tujino. Poleg klasičnega hitrega testa iz nosne votline ponujajo tudi brezkontaktni hitri test iz sline. Tisti, ki pa se odpravljate na potovanje, kjer je zahtevan PCR-test, pa lahko opravite tudi PCR-test po ugodni ceni.

Nič čakanja

Testna točka ima zagotovljeno izjemno informacijsko podporo. Sami si izberete vrsto testa in termin, ko bi se želeli testirati. Pred testno točko je na voljo parkirišče, ki je za vse, ki prihajajo na test, brezplačno. Stroške krije izvajalec testa. Zato ne pozabite potrditi parkirne kartice pred odhodom.

Hitri rezultati

Rezultati hitrih testov so na voljo že v 30 minutah. Rezultat testa boste prejeli na vaš elektronski naslov v PDF obliki, primerni za testiranje. Rezultatov ni treba čakati. Takoj po oddaji vzorca, lahko zapustite točko. Če nimate na voljo tiskalnika, in potrebujete pisni izvid testa, vam ga bo prijazno osebje natisnilo. V tem primeru morate počakati na rezultat (brez skrbi, v bližini je Acapulco, kjer lahko na terasi spijete kavo).

Zanesljivi testi

Podjetje je pooblaščen izvajalec testov. Testiranje izvajajo z antigenskimi hitrimi testi proizvajalca Realy Tech, z 99,9-odstotno specifičnostjo in 96,17-odstotno občutljivostjo. Testi so v skladu z direktivo 98/79/EC o in-vitro diagnostičnih pripomočkih in imajo priložen evropski certifikat EN ISO 13458. Odvzeme brisov izvaja ustrezno usposobljeno medicinsko osebje. S strani Ministrstva za zdravje RS so uvrščeni na seznam uradno potrjenih izvajalcev testiranja na Sars-Cov-2.

Ugodna cena

Če boste državne meje prehajali pogosteje in potrebujete večje število testov, se lahko dogovorite za posebne cene storitev. Če potrebujete testiranja za podjetje, se lahko dogovorite tudi za testiranje v podjetjih.

Vedno na voljo

Testna točka obratuje med delavnikom od 8.00 do 19.00 ure, ob sobotah in nedeljah pa med 8.00 in 13.00 uro.

Rezervacija termina testiranja: REZERVACIJA

Lokacija: https://covid.nyd.care/#where-are-we-section

Dodatne informacije: o testiranju., tel:+386 30 652 502

 

Pomembno!

S 5.6.2021 je v Slovenijo dovoljen vstop le z negativnim hitrim testom, ki ni starejši od 48 ur!

Lastniki nepremičnin, plovil in drugih objektov na Hrvaškem imajo veljavnost testa 72 ur.