EDYN marine, e'dyn 1120, Free Time

E`DYN (brand podjetja PODKRIŽNIK) se je  predstavil na Beneškem sejmu navtike, »Salone Nautico Venezia«, ki je potekal v Benetkah od 29. maja do 6. junija.  Na sejmu smo se predstavili tako na kopnem kot v vodi.  Na razstavnem prostoru Podkrižnik d.o.o. so si obiskovalci lahko  ogledali novo serijo prenosnih motorjev e'dyn pod znamko Free Time in zastavonošo e'dyn 1120, ki bo v letošnjem letu dobil tudi večjega brata 2040 s kar 20 – 25 kW moči. Po potrebi je lahko opremljen s sistemom Hydro Impulse, ki mu poveča moč za 20%,  izboljša okretnost, poveča doseg in zmanjša porabo baterije.

V vodi je bilo možno preizkusili  tudi 4 plovila opremljenih s pogoni e'dyn in se prepričati o  kvaliteti in zanesljivosti.

ABSOLUTNA ZMAGA za E`DYN-a na E-REGATTI  VENEZIA 2021

EDYN marine, e'dyn 1120, Free Time

E'dyn se je udeležil  tekmovanja na priznani beneški » E- regatte«, kjer smo sodelovali v tri dnevnem tekmovanju plovil opremljenih z električnimi pogoni. Tekmovanje zajema vse pomembne elemente plovbe, od  slaloma, okretnosti, porabe energije, vzdržljivosti, dosega in  doseganja največje hitrosti.  E’dyn 5,2 s pogonom 1120 je dosegal absolutno zmago, kar šteje med večje uspehe na področju elektrifikacije plovil v svetovnem merilu.

Skupaj s podjetjem e-concept  se je slovensko podjetje Podkrižnik d.o.o. predstavilo kot ponudniki elektrifikacije Benetk, kjer je trenutno preko 50 000 plovil, ki bodo v prihodnosti morala postati ekološko čista.

Blagovne znamka e'dyn  in e-regatta v Benetkah

EDYN marine, e'dyn 1120, Free Time

Blagovno znamko E’dyn je ustanovilo podjetje Podkrižnik. Podkrižnik je družinsko podjetje, ki že več desetletij razvija, proizvaja in trži širom sveta inteligentne pogonske sisteme za različna področja. Med drugim razvija tudi blagovno znamko “E'dyn” (okrajšava elektro dinamična navtika), ki se proizvaja na območju med zelenimi gozdovi, bistrimi rekami in osupljivimi gorskimi vrhovi v Zgornji savinjski dolini.

E’dyn ustvarja inovativne tehnične rešitve   električnih pogonov na področju navtike. S stalnimi inovacijami in analizami omogoča vrhunske celovite rešitve na področju pogonskih sistemov in proizvaja končne izdelke pod lastno blagovno znamko, ki jih odlikujejo njihova zanesljivost, kakovost, moč, trajnost in vrhunski videz.

Da bi to dosegli, so vsi izdelki E’dyn razviti z veliko tehničnimi izkušnjami in preizkušeni v zelo dobro opremljenih laboratorijih, ki nam omogočajo sprotno posodabljanje-nadgradnjo naših končnih produktov. Zaradi tega lahko nove izdelke razvijajo hitreje in bolje. Tudi svojo družbeno odgovornost jemljejo resno in se osredotočamo na zmanjšanje ogljičnega odtisa in uporabo recikliranih materialov.

V sodelovanju s proizvajalci plovil vedno iščejo nove optimalne rešitve, s katerimi bo vaše plovilo resnično vaše.