Biograd Boat Show

Med 20. in 24. oktobrom bo v marini Kornati v Biogradu na moru potekal že 23. salon plovil. Že tri tedne pred začetkom sejma je razstavni prostor salona razprodan. Vsa mesta za plovila v morju so zasedena. Novih razstavljavcev, ki bi se radi predstavili na sejmu, žal ne morejo več sprejeti. Letošnji salon plovil obeta še bogatejši program, kot smo ga videli v prejšnjih letih.

Letošnji salon plovil napoveduje najbogatejši navtični salon v regiji. Biograd je postal največje zbirališče hrvaške navtične industrije, ki pritegne tudi številne razstavljavce iz sosednjih držav ter regije.

Štirje sejmi v enem

Biograd Boat Show se tudi letos predstavlja kot štirje sejmi v enem, razstavni, kongresni, čarterski in poslovni, ki je namenjen vsem navtičnim proizvajalcem in prodajalcem.

Razstavni del sejma, ki je namenjen vsem obiskovalcem, bo predstavil bogato navtično ponudbo s številnimi navtičnimi novostmi. Nekatere izmed njih bodo prvič predstavljene na Hrvaškem, nekatere na Jadranu in nekatere v širši regiji.

V segmentu luksuznih plovil bo prvič na Hrvaškem predstavljena motorna jahta Absolute Navette 48, ki je bila predhodno predstavljena le na salonu plovil v Cannesu. Med katamarani si bo možno ogledati Bali 4.2 in 4.6, prvič pa bo na Hrvaškem predstavljen tudi Bali 4.3.

Na salonu bodo predstavljana tudi električna plovila. Premierno si bo možno ogledati Solar Ferry, kompaktni električni katamaran, ki deluje na sončno energijo. Plovilo je idealno za izlete in transferje.