Grand G850, Moto-nautika 

Podjetje Moto – Nautika je tudi letos dala na voljo za testne vožnje na Biograd Boat Showu 2021, največji čoln iz vrste gumenjakov GRAND, ki združuje njihove dolgoletne izkušnje in najsodobnejše trende v ladjedelništvu. Izjemne plovne lastnosti in ogromen rezervoar (300l) ter veliko število dodatnih elementov, naredijo gumenjak Golden Line 850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja.

Gre za nov razred čolna in korak naprej od sicer zelo uspešnega G650; ima izredne lastnosti obvladovanja morja, kar pomeni, da se lahko spopade z močnimi vetrovi in valovi do 4 metre višine. G850 je užitek upravljati zaradi edinstvenega HSH Hull dizajna, ki zmanjšuje navlaženost površine in nudi boljše zmogljivosti v primerjavi z običajnimi izvedbami trupa.

Zasnova omogoča nastavitev za dva motorja(npr. 2 x 200hp). Predvsem je to pomembna funkcija za profesionalno uporabo za obalno stražo, policijo in službe za nujne primere. Trup zagotavlja tudi visoke stopnje stabilnosti, plovnosti in nosilnosti, kar pomeni, da lahko sprejme G850 do 12 potnikov.

Zaradi izjemne plovnosti je G850 prejel status CE kategorije B (na morju). To je prvi GRAND čoln, ki je prejel to iskano kategorijo oblikovanja. G850 je serijsko opremljen s tubami Hypalon®, izvenkrmni motor s 300 KM pa lažje vozi trup tudi s polno obremenitvijo.

Model G850 sledi prepoznavni celostni identiteti, ki se razvija v liniji Golden Line. Tako kot manjši čolni iz te linije, tudi G850 že v osnovi ponuja ogromno standardne opreme, katero pa se da še nadgraditi z veliko paleto dodatne opreme. S kombiniranjem barv tubusov, gelcoata, talne podlage lahko ustvarite edinstveno plovilo, ki bo povsem pisan in narejen po vaših željah.

Grand G850, Moto-nautika 

TESTNI MODEL JE NAPRODAJ IN MOŽEN OGLED V PRODAJNEM SALONU

Podjetje je postavilo testno plovilo v prodajo, kar bo še posebej atraktivno za jesenske kupce, saj je motor že pripravljen za uporabo skupaj z izvenkrmnim motorjem YAMAHA F300. Tudi sama cena je zaradi kompleta in statusa testnega vozila zelo atraktivna!

GLAVNE LASTNOSTI:

  • Dolžina: 8.50m
  • Širina: 2.95m
  • Teža: 1200kg
  • Premer tubusov: 60cm
  • Priporočljiva moč motorja: 300–400 konjskih moči
  • Rezervoar goriva: 300 litrov
  • Število oseb: 12

Čoln je na zalogi in je na voljo na ogled v največjem prodajno - servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU: Grand G850

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00.

Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.grandboats-adriatic.com.