Gostilna Rivica v Njivicah na otoku Krku zopet organizira dneve Bakalarja. Z izjemno ponudbo morskih jedi začnejo v petek 10.12.2021.

Gostilna Rivica na otoku Krku in šef Dražen Lesica z izjemnimi okusi morske hrane razvajata svoje goste že desetletja. Vsako leto organizirajo štiri tematske pojedine, ki so tesno povezane s sezonsko hrano, ki je značilna za posamezno obdobje leta na otoku. Boduli, kot se imenujejo domačini, prebivalci otoka Krk, so takšno hrano uživali vse svoje življenje. Gostilna Rivica vas vabi, da izkoristite priložnost in se razvajate v pravi bodulski hrani.

Dnevi bakalarja v restavraciji Rivica potekajo v adventnem času. V letošnjem letu se bodo pričeli 9.12. in bodo potekali vse do 24.12.2021. Zaradi trenutne situacije, restavracija ne bo delovala vsak dan. Odprti bodo od 10. do 12. in od 16. do 24.12.  

Dnevi bakalarja so zelo obiskani zato svetujemo, da jih pokličete na +385 51 846 101 in svoje mesto rezervirate.

 


MALI MENU

za namazat
BIANCO, PICANT
na domači kruh

na žlico
BIJELO S KRUMPIROM

PRAZNIČNI MENU

za namazat
BIANCO, PICANT
na domač kruh

na žlico
BIJELO S KRUMPIROM / JUHA

Domači tagliateli
BAKALARBONARA

zezalice
KRUMPIR & BALOTICE

za gušt
SVJEŽI BAKALAR & LARDO
(iz črne slavonske svinje)
broskva, fond

sladko
ČOKOLADA, LIMONA