moto-nautika, raineri, grand

Vabljeni naslednji konec tedna v prodajni salon Moto-Nautika v Miklavžu pri Mariboru, na dneve Moto-Nautike od četrtka 16.6.2022 do sobote 18.6.2022.

Ekipa MN je v novo sezono vstopila z marsikatero novostjo, tako da si boste lahko tudi ogledali predstavitev oz. imeli možnost nadgraditi svoje plovilo z luksuznimi dodatki Marine Business, ki so izdelani iz polikarbonata, atraktivnega videza in nelomljivi.

Sezono začenjajo polno založeni tudi z opremo za vodne športe JOBE! S pestrim naborom navtične opreme ponujajo rešitve za popolnoma vse potrebe. Pravi naslov za vse navtike, odvisnike od adrenalina ali preprosto - za ljubitelje vodnih športov.  Navsezadnje, vsi si želimo najti vse, kar potrebujemo - na enem mestu!

VODNE TUBE, WAKEBOARDI in VODNE SMUČI in OSTALA DODATNA OPREMA

Pestra paleta več kot 200 različnih tub - za enega potnika, dva, tri ali več, wakeboardov, kneeboardov, vodnih smuči, vrvi za tube in smučanje. Seveda v skladu z varnostjo imajo v asortimanu več kot 300 rešilnih jopičev vseh velikosti, barv in materialov.

moto-nautika, raineri, grand

Za ljubitelje SUP-anja, pa bo mogoče v oči padel razstavljen električni napihljivi sup JOBE E-Duna! Prednost supa je da pri veslanju lahko potiho vklopite pomožni motor in z intenzivnim veslanjem dosežete zavidljivo hitrost, z obale pa požanjete vzklike občudovanja in presenečenja, kar pa tudi nekaj šteje, kajne?

Ali pa doživite novo podvodno izkušnjo z produktom proizvajalca JOBE, ki je na trg lansiral inovativno podvodno napravo, jo je poimenoval INFINITY PODVODNI SKUTER, ki jo prejmete skupaj v kompletu z podvodno masko, dihalko in torbo.

OUTLET KOLEKCIJA

Pred prodajnim salonom bo tudi razstavljena OUTLET ponudba, po izjemno nizkih in poletno vročih cenah, kar bo mogoče dobra priložnost za ugoden in kljub temu kvaliteten nakup!

Vabljeni konec drugega tedna v štajerski del Slovenije v navtično okolje prodajnega salona MOTO-NAUTIKA.

Več na www.moto-nautika.com

moto-nautika, raineri, grand