V navtičnem salonu Moto-Nautika se lahko pohvalijo z edinstvenim plovilom Ranieri Cayman 28 Executive Trofeo, ki poleg izjemnih zmogljivosti in ležalnih površin ponuja udobje in varno plovbo, na njem pa je v paru mogoče tudi prenočiti. Cayman 28.0 je zgrajen na trupu preverjenega Sport Touringa z dvema stopnicama na trupu, s katerima se zmanjša upor vode in poveča udobje med plovbo.

Cayman 28.0 Executive Trofeo je namenjen široki uporabi, predvsem pa kakovostnemu preživljanju prostega časa na morju. Po uradni definiciji je to športni družinski predstavnik, s katerim boste lahko preživljali dneve na morju z družino v popolni zasebnosti ali povabili prijatelje. Na krov boste lahko povabili celo do 20 oseb. Pri dolžini 8,6 metrov in širini 3,2 metra ga je mogoče prevažati po cesti. Poleg odličnih plovnih lastnosti, ki so se izkazale na testu ekipe Moto-Nautike, ko sta plovilo poganjala dva zmogljiva Yamahina agregata po 250 konjskih moči vsak, še najbolj padejo v oči velike ležalne površine v premcu, pa tudi v krmnem delu jih je mogoče zelo enostavno pridobiti.

 

Paluba

V premcu so iz več manjših blazin sestavili ležalni prostor od premca do centralno postavljene krmarske konzole, ki služi tudi kot naslon. Vse blazine so s trakovi pričvrščene na palubo, kjer je med drugim tudi velik skladiščni prostor. Sredinska konzola z vetrobranskim steklom dobro ščiti krmarja in sopotnika, ki lahko slonita ali sedita na oblazinjenih stolih. Pod krmarskim sedežem je postavljen hladilnik. Za krmarjevim in sopotnikovim sedežem je priročna kuhinja z izplakovalnikom in gorilnikom. Pod kuhinjo je zložljiv sedež za dodatnega gosta, ki bo tako lahko sedel ob mizi v kokpitu. Tu bodo potniki uživali v izjemno udobnem prostoru s sedežno garnituro v obliki črke U z mizo v sredini. Z odstranitvijo mize se z eno potezo sestavi trden skelet za postavitev blazin in pridobitev še enega oblazinjenega prostora za sončenje.

 

Pod palubo

Globok izrez V trupa in privzdignjena paluba omogočata bivalni prostor v premcu in kabino z ležiščem za dve osebi, do katere se dostopa na levi strani krmarske konzole. Notranjost zapirajo drsna pleksi vrata. V notranjosti je izkoriščen vsak centimeter, tudi tisti za stopničko, kjer najdemo prostor za shranjevanje. Na desni strani v notranjosti je toaletni prostor s straniščem in umivalnikom. V premcu je kabina z ležiščem in dovolj višine nad glavo, da se ne počutimo utesnjeno. Okoli 165 cm višine in okno na palubo skrbita za udobje in zračenje. Zakonsko ležišče se razteza čez celotno širino plovila in bo za kakšen dan na čolnu odlično služilo svojemu namenu.

 

POZOR! PLOVILO JE NA ZALOGI. DOBAVA TAKOJ!

 

Več o plovilu pri slovenskemu zastopniku za Ranieri: Moto-nautika