moto-nautika, raineri, grand

Biograd Boat Show tradicionalno poteka v marini Kornati v Biogradu eni od treh največjih marin na Jadranu, kjer se vsako leto odvija 50 regat in dogodkov pri čem marino Kornati obišče zavidljivo število z 50.000 navtiki, zaradi česar je edinstvena na Jadranu. Gre torej za največji jesenski navtični sejem v regiji, sejem z najvišjo stopnjo rasti, ki bo potekal od 26.10. - 30.10.2022, tokrat že v 24. ediciji. Sejem se odlikuje s posebno, gostoljubno atmosfero obalnega mesta s šarmom, Biogradom. Obogatena je z kakovostno infrastrukturo organizatorjev Ilirija d.d., ki vključuje marino Kornati, hotele Ilirija s svojimi restavracijami ter ostalimi dogodki.

Premični most povezuje osrednjo marino Kornati z marino Kornati vzhod, ki ponuja edinstveno in privlačno razstavno izkušnjo. Vsak dan sejma sončni zahod zaznamuje konec izpostavljenosti in začetek večernega programa, ki ponuja vrhunsko pogostitev in zabavo. Nadaljuje se v centru mesta, v bližini marine, še pozno v noč. Temu pravimo "Boat Show doživetje", kar je povzročilo velik ugled med poslovnimi ljudmi, kot tudi številnih obiskovalce, ki so doživeli ta dogodek kot počitnice.

Med letošnjimi razstavljalci bo seveda tudi podjetje iz štajerskega dela Slovenije - Moto Nautika z največjim navtičnim salonom v tem delu Evrope, ki se bo predstavila z italijansko eleganco plastičnih plovil in gumenjakov RANIERI. Na testno vožnjo se bo tako mogoče iz marine Kornati v Biogradu možno peljati na prestižnem gumenjaku Ranieri Cayman 28.0 Executive Trofeo s kar dvema Yamahinima motorjema s 300 konjskimi močmi in plastičnim plovilom Ranieri Next 240 SH z izvenkrmnim motorjem Yamaha 250. Izven vode pa bodo na ogled plovila znamke Grand in modeli G340HGNF, G750 in G580.

moto-nautika, raineri, grand

 

RANIERI CAYMAN 28.0 EXECUTIVE TROFEO z dvema izvenkrmnima motorjema YAMAHA 300

Edinstveno plovilo Ranieri Cayman 28.0 Executive Trofeo poleg izjemnih zmogljivosti in ležalnih površin ponuja udobje in varno plovbo, na njem pa je v paru mogoče tudi prenočiti. Cayman 28.0 je zgrajen na trupu preverjenega Sport Touringa z dvema stopnicama na trupu, s katerima se zmanjša upor vode in poveča udobje med plovbo. Namenjen je široki uporabi, predvsem pa kakovostnemu preživljanju prostega časa na morju. Na krov boste lahko povabili celo do 20 oseb. Pri dolžini 8,6 metrov in širini 3,2 metra ga je mogoče prevažati po cesti. Poleg odličnih plovnih lastnosti še najbolj padejo v oči velike ležalne površine v premcu, pa tudi v krmnem delu jih je mogoče zelo enostavno pridobiti.

moto-nautika, raineri, grand

 

RANIERI NEXT 240SH z izvenkrmnim motorjem YAMAHA 250

Ustvarjen za en ali dva motorja, Next 240 SH združuje najboljše stilske prednosti obeh predhodnikov in reinterpretira njuno obliko v krajši različici, zaradi česar smo prepričani, da bo čoln izredno dostopen Next model, tudi finančno gledano. Že na prvi pogled so vidne značilne karakteristike Ranieru International: odlična postavitev v kokpitu, velika ploščad za sončenje in prostorna kabina z ločenim toaletnim delom. Pri tej dolžini so še kako koristne izkušnje ladjedelnice, ki so si jih izdelovalci nabrali pri Atlantis seriji, ki je pravzaprav najbolje prodajan model tega segmenta. Mizica na zadnjem delu se hitro pospravi s pomočjo zložljive klopi na strani. Dva ločena sedeža sta na voljo za voznika in sovoznika, armaturna plošča pa se primerja z večjimi modeli. Kabina z dvojno posteljo se lahko pretvori v jedilni kot.

Sicer se podjetje Moto-Nautika lahko pohvali z največjim navtičnim salonom v tem delu Evrope, ki meri kar 3000 kvadratnih metrov in zastopstvom za znamke Grand za Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino, Makedonijo in Albanijo, Ranieri International za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo, Sessa Marine in ZAR Formenti za Slovenijo. 

 

Več informacij:

00386 2 629 04 00

00386 31 300 205

prodaja@moto-nautika.com

www.moto-nautika.com