Le nekaj minut od slovenske obale, bo Rijeka zaživela ob morju, ko se bo odvil letošnji navtični sejem in s tem tudi prve sejemske ugodnosti, ki bodo trajale že od jutri pa vse do nedelje!

Na sejmu se bo tudi predstavilo slovensko podjetje Moto-Nautika – znano po distributerstvu in prodaji gumenjakov GRAND in plovil Ranieri International.

Omenjeni znamki, bo tudi na letošnjem sejmu mogoče od bližje spoznati.
Kaj nam je torej ekipa iz Moto-Nautike pripravila ta konec tedna v Kvarnerju?

 

ATRAKTIVEN IN IZZIVALEN – Golden Line G580

O samem modelu smo že pisali (tukaj), zato tehnično ne bomo izgubljali besed. G580 je eden izmed najboljših sodobnih izdelanih gumenjakov na trgu. 5,80m dolg gumenjak odraža izredna plovnost, brezkompromisna zanesljivost, zmogljivost in varnost.

Na Rijeka Boat Show-u se bodo predstavili z zelo atraktivno-izzivalno kombinacijo barv, poimenovano Military Grey, ki popolnoma sovpada z barvo izvenkrmnega motorja YAMAHA F150.

Razstavljeno plovilo ima poleg osnovne opreme, že vključeno:

Hypalon Orca tube - military gray, sivi gel coat, elektro paket, podaljšane platforme, inox ograjice, zaščita trupa, roll bar, ležalne ploščadi spredaj, mizica iz tikovine spredaj, Seadeck imitacija tikovine po celem čolnu, športni volan BLACK PERFORMANCE, stopničke, predali za vrv, varnostni ventil.

 

Popotnik na preži – italijanski Ranieri VOYAGER 19

Če iščete okreten in lahek čoln, bo Ranieri Open Line Voyager 19 zagotovo prava izbira!

Kljub nekoliko krajši dolžini kot Voyager 20, pa lahko tudi ta model s svojo dolžino 5,65m sprejme do 7 ljudi. Povabite svoje prijatelje, krenete iz obale in se prepustite toku. Osnovna oprema tega modela vključuje med drugim oblazinjeno ploščad za sončenje spredaj, navigacijske luči, klop z zložljivim naslonjalom, trup bele barve, teleskopsko lestev, ograditev iz nerjavečega jekla in mehansko krmiljenje.

Predstavljen model na sejmu bo predstavljen v posebnem oblazinjenju Ranieri Diamond, vgrajenim rezervoarjem za gorivo in Ranieri Bimini tendo s katero se boste na Jadranskem morju lahko skrili pred sončnimi žarki.

 

GRAND G500 – izjemen družinski gumenjak

Grand Golden Line G500, je že leta eden izmed najbolj prodajanih modelov v najprestižnejši liniji proizvajalca gumenjakov GRAND. Čoln, ki zagotavlja super plovne lastnosti, večjo izbiro barvnih kombinacij in zavidljivo prostornost ter udobje.

Na razstavnem prostoru Rijeka Boat Show, se bo predstavila črno bela različica, opremljena z izvenkrmnim motorjem YAMAHA F40/70 HETL in vključeno dodatno opremo:
vgrajen rezervoar za gorivo - 91 litrov, Hypalon Orca tubusi, nadgradnja - barva gelcoata – črna, podaljšane platforme + zložljiva INOX lestev, INOX ograjice na premcu, varnostni ventil, navigacijski lok, namenjen tudi za vleko vodnih športov, odstranljiva sončna ploščad – spredaj, podaljšana sončna ploščad z blazinami, zaščita trupa, nadgradnja oblazinjenja – SILVERTEX, Seadeck imitacija tikovine po celem čolnu.

 

GRAND G340 – pomožni čoln, podpisan z luksuzom

Elegantnejši, masivnejši …  vendar najbolj pomembno – bolj praktičen. V primerjavi s predhodnim modelom G340 so poskrbeli za optimizacijo dveh bistvenih lastnosti, katere so ključne pri nakupu tenderja in povezane z ploščadjo, oz. prostorom, kjer imamo plovilo na suhem – teža in dolžina.

V Rijeki bo na ogled G340N v črno beli kombinaciji, ki kar žari v kombinaciji z Seadeck imitacijo tikovine. Z veliko dodatne opreme, bo by-boat že pripravljen na vaš prevzem, saj je že opremljen z izvenkrmnim motorjem YAMAHA F30!

 

Dodatne informacije

Za več informacij in pridobitev ponudbe ali organizacijo termina za ogled sejma, kliknite na spletno stran generalnega distributerja– podjetje Moto-Nautika, na spletnem naslovu www.moto-nautika.com ali preko maila oz. telefonske številke: +386 (0)31 300 205, prodaja@moto-nautika.com.