Marina_Punat_Restaurant

Otok Krk je od nekdaj izjemno priljubljen med Slovenci. Številni imajo na njem svoje nepremičnine in veliko je tudi lastnikov plovil. Slednji se bodo najbolj razveselili novosti, nove luksuzne restavracij z vrhunsko ponudbo in ambientom.

V marini Punat že ves skrbijo za svoje goste in jih razvajajo z najkvalitetnejšo ponudbo. Marino posodabljajo v vseh segmentih. V letošnjem letu bo največjo posodobitev doživela restavracija. Objekta v katerem je bila do sedaj restavracija ne bodo posodabljali. V mesecu oktobru so pričeli z rušenjem starega objekta. Na njegovem mestu bo nastala nova restavracija, ki vas bo osupnila. Restavracija bo imela na voljo bistveno več prostora za goste, kot do sedaj. Predvsem bo povečan zunanji del oziroma terasa, ki bo omogočala bistveno večjemu števil gostov, da hrano zaužijejo pod nebom.

V južnem delu bo zgrajen velik bazen v katerem bodo separeji z ognjiščem, kjer bo možno uživati ob šampanjcu ali koktajlih.

V marini Punat zagotavljajo, da bodo ponudbo ostala na enako visokem oziroma še višjem nivoju kot sedaj. Nova restavracija bo dokončana še pred pričetkom nove navtične sezone.

Marina_Punat_Restaurant