Poletje je čas, ko se mnogi od nas podajajo na morje, iščejo avanture in se sproščajo na valovih. Če ste ljubitelj navtike, je zdaj pravi trenutek, da izkoristite izjemne priložnosti in si zagotovite svojo sanjsko plovilo. SEASON LAST MINUTE BOATS SALE je ponudba, ki je ne smete spregledati!

Predstavljamo vam prvi del akcijske ponudbe:

 

RANIERI INTERNATIONAL VOYAGER 19S

Redna cena: 24.900€ + ddv
AKCIJSKA CENA: 19.990€ + ddv

Voyager 19S predstavlja odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Je ekonomična izbira, ki ne zahteva velikih vlaganj v vzdrževanje, hkrati pa nudi vse potrebno za aktivno in udobno preživljanje časa na vodi. Z njim boste lahko raziskovali obalne kraje, uživali v vodnih športih ali preprosto uživali v miru v vašem najljubšem kotičku na morju.

VEČ INFORMACIJ: https://moto-nautika.com/navtika/aktualna-zaloga-plovil/ranieri-international-voyager-19s/

 

RANIERI INTERNATIONAL NEXT 220SH + YAMAHA F200 DBW

Redna cena: 75.773€ + ddv
AKCIJSKA CENA: 64.990€ + ddv

Next 220SH Sundeck iz Ranieri International je izjemno funkcionalen motorni čoln, ki s svojo dolžino 7,35 metra in širino 2,50 metra nudi obilico prostora. Namenjen za do 7 oseb in s tremi ležišči, je idealen za daljše izlete na morju.  Next 220SH Sundeck je zaradi svoje vsestranskosti in zmogljivosti odlična izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo funkcionalnosti, prostornosti in sodobnega dizajna.

VEČ INFORMACIJ: https://moto-nautika.com/navtika/aktualna-zaloga-plovil/ranieri-international-next-220sh-yamaha-f200dbw/

 

SESSA MARINE KEY LARGO 24 + YAMAHA F225

Redna cena: 91.373€ + ddv
AKCIJSKA CENA: 75.341€ + ddv

KL 24 FB iz linije Sessa Marine je 6,90 metra dolg čoln, zasnovan za do 8 oseb, ki združuje kompaktnost in izjemne zmogljivosti. Ta model je prepoznaven po novih barvnih shemah trupa, ki presegajo klasične navtične klišeje, in je primeren za prevoz na prikolici.

VEČ INFORMACIJ: https://moto-nautika.com/navtika/aktualna-zaloga-plovil/sessa-marine-key-largo-24-yamaha-f225/

 

GRAND GOLDEN LINE G750 HYPALON + YAMAHA F250

Redna cena: 103.755€ + ddv
AKCIJSKA CENA: 78.549€ + ddv

Zahvaljujoč 7,5 metrskemu dizajnu, ter dobro premišljeni postavitvi na krovu, lahko novi G750 varno in udobno sprejme tudi do 10 potnikov. Kamorkoli vas bo ta čoln ponesel, smo prepričani, da vas bo G750 navdušil s svojo prvovrstno zmogljivostjo in varnostjo. Odlične lastnosti obvladovanja morja, znana izdelava, lep izgled in vrhunsko udobje, pa je tisto, kar vas bo resnično pustilo brez besed.

VEČ INFORMACIJ: https://moto-nautika.com/navtika/aktualna-zaloga-plovil/grand-g750hglf-yamaha-f250/

 

GRAND GOLDEN LINE G500 PVC + YAMAHA F40

Redna cena: 30.309€ + ddv
AKCIJSKA CENA: 24.990€ + ddv

Ta 5-metrski model opremljen z 70 konjskim izvenkrmnim motorjem je odličen za krotenje valov, hkrati pa nudi vznemirjenje pri doživljanju in uživanju v vodnih športih. G500 je najboljša izbira, kako preprosto uživati v navdušenju nad hitrostjo na vodi. Gre za enega najvarnejših in najbolj udobnih čolnov v svojem razredu.

 

ZAR FORMENTI 85

Redna cena: 124.805€ + ddv
AKCIJSKA CENA: 99.244€ + ddv

Visoka zmogljivost skupaj s futurističnim in privlačnim dizajnom uvršča ZAR 85 SL med modne čolne in je idealen za ljubitelje stila in, upamo si reči, glamurja. Zaradi svoje športne in ergonomske oblike je lahko ZAR 85 SL namenjen večjim plovilom kot pomožni čoln za prevoz od plovila na obalo ali kot samostojno plovilo. Zar 85 Sport Luxury meri 8,50 metra v dolžino in 3,20 metra v širino, kar omogoča prostor za 14 ljudi na krovu.

VEČ INFORMACIJ: https://moto-nautika.com/navtika/aktualna-zaloga-plovil/zar-formenti-85-sl/

 

PROFESIONALNA PODPORA IN STORITVE // MOŽNOST NAUPA NA OBROKE

Podjetje Moto-Nautika ni le prodajalec plovil, temveč tudi zagotavlja odlično podporo in storitve strankam. Njihova ekipa strokovnjakov je pripravljena deliti znanje, svetovati pri izbiri plovila in zagotoviti kakovostno servisno podporo, da boste lahko brezskrbno uživali v plovbi.

 

Zaključimo: če ste kdaj sanjali o lastnem plovilu, je zdaj pravi trenutek za uresničitev teh sanj.

𝗭𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗽𝗿𝗮𝘃𝗼 𝗽𝗼𝗻𝘂𝗱𝗯𝗲 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁𝗶𝗿𝗮𝗷𝘁𝗲: prodaja@𝗺𝗼𝘁𝗼-𝗻𝗮𝘂𝘁𝗶𝗸𝗮.𝗰𝗼𝗺 𝗮𝗹𝗶 𝗽𝗼𝗸𝗹𝗶𝗰̌𝗶𝘁𝗲 𝗻𝗮 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻𝘀𝗸𝗼 𝘀̌𝘁𝗲𝘃𝗶𝗹𝗸𝗼 +𝟯𝟴𝟲 31 300 903.

Ali izpolnite obrazec: https://moto-nautika.com/kontakt/

OSTALA ZALOGA PLOVIL: https://moto-nautika.com/navtika/aktualna-zaloga-plovil/