Bota Šare

Gostilna

Podatki

GPS 42° 50' N , 17° 42' E
Tel. 385 (0)20 75 44 82
e-mail botasplit@gmail.com
web www.bota-sare.hr
Kraj Mali Ston
Naslov Kroz Polje 5

Info

Gostilna se nahaja v luki, več kot 700 let starega mesta Mali Ston. S plovilom lahko pristanete v mestni luki. V stari primorski hiši jim je uspelo obdržati tradicionalni ambient. Kamen in les pričarata ambient prave dalmatinske konobe.

Info

Gostilna se drži tradicije. Hrano tako pripravljajo po starih domačih receptih, ki izvirajo iz Stona in njegove okolice. Hrana je pripravljena okusno ter lično servirana.

Info

Postrežba je kvalitetna. V gostilni strežejo profesionalni in prijazni natakarji. Vedno vam bodo svetovali, kaj je v kuhinji najboljšega, če pa se boste izbrali katero izmed rib, ki bodo na razpolago, pa vam bodo svetovali, na kakšen način vam lahko izbrano ribo v gostilni pripravijo na najbolj primeren način.

Info

Cene školjk so v vseh Stonskih restavracijah izjemno ugodne. Za ostrigo boste odšteli od 5 do 12 HRK, ne glede na to na kakšen način bo pripravljena. Cena ribe se giblje med 380 in 420 HRK/kg, cena jastoga pa je izjemno ugodna, le 500HRK/kg. Za tiste, ki so se rib že prenajedli pa nudijo tudi mesne jedi. Cene zrezkov se gibljejo med 80 in 100 HRK.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Nedelja

  • voz

Ocena
4

Lega 4
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 5
Cena 3

Komentarji

Tadej
Zelo dobra gostilna. Po navadi gremo sicer samo na ostrige, ki so tukaj res odlične, vendar tudi ostala hrana zgleda odlično. Priporočam, tako kot sosednjo Kapetanovo kučo.
Tudi meni se je že zgodilo, da so mi zaračunali 1 kg ribe več, kot pa je bila v resnici, sicer ne v tej gostilni ampak v Osorju, samo nisem imel te sreče, da bi ribo prej fotografiral. Od takrat naprej pred naročilom preverimo kilažo.
Thu | 06 Dec | 2012
Aleš
V gostilni so nam prodali 0,5 kg ribe, zaračunali pa 2,2 kg. Še sreča, da smo najprej fotografirali, kar so prinesli na mizo. Po pritožbi je lastnik rekel, da naj plačamo kolikor pač mislimo, da je primerno!
Priporočamo previdnost!
Mon | 15 Oct | 2012