Testna vožnje ja pokazala odlične rezultate na področju plovnosti, nosilnosti in drugih ključnih parametrov, vključno z izbiro moči izvenkrmnega motorja. Test je potekal v izvedbi ekipe podjetja MOTO-NAUTIKA iz Miklavža pri Mariboru. Velja poudariti, da je MOTO-NAUTIKA prva, ki je opravila uradni test novega modela GRAND Golden Line G580 in ob tem dogodek tudi obeležila s fotografijami.

Sposobnost nenehne inovativnosti in prilagoditvi produkcijskega procesa je GRAND z vključevanjem najnaprednejših inženirskih in oblikovalskih procesov, ne le dvignil ampak zagotovil da bo GRAND Golden Line G580 eden izmed najboljših sodobnih izdelanih gumenjakov na trgu.

Kot vsak GRAND-ov čoln, je tudi G580 sestavljen ročno in vsak model izdelan posebej. Za izdelavo se skriva zahteven, dolgotrajen in ročno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem. Temu ne oporekajo visokokakovostni materiali, med katerimi boste imeli izbiro že v prvem koraku vašega nakupa. G580 bo tako na voljo v PVC-ju, ki je še dodatno ojačan z MIRASOL ali HEYTEX vlakni, ki bodo zagotovili neverjetno vzdržljivost in odpornost na praske.

Lahko pa boste izbrali HYPALON tubuse, pri katerih je uporabljena ORCA tkanina, ki zagotavlja kvaliteto, moč in obstojnost zaradi česar stranke prejmejo produkt z najboljšo možno zmogljivostjo (zmožnost izpostavljanja temperaturam do 90 stopinj Celzija).
5,80m dolg gumenjak odraža izredna plovnost, brezkompromisna zanesljivost, zmogljivost in varnost. Zaradi svoje večje dolžine bo ponujal še več prostora kot njegov manjši »brat« G500. Prostori za hrambo se tako nahajajo pod sedežem pred glavno konzolo, sedežem krmarja ter v zadnjem delu gumenjaka. Velika sedežna površina na blazinah na premcu in ograjice iz nerjavečega jekla, pa bodo poskrbele da boste brezskrbno in varno uživali v svojem čolnu.

Gumenjak na testiranju je poganjal Yamahin izvenkrmni motor F130.

Več informacij o čolnu najdete na spletnem naslovu: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/grand-golden-line-g580/

Čoln je na zalogi in je na voljo na ogled v največjem prodajno - servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.