Vlaga je povsod. Ne samo na mestih z malo ali brez ventilacije, ampak tudi v vsakdanjih bivalnih prostorih, kjer preživimo večino svojega časa. Notranjost plovila je vlagi izpostavljena vedno.

Običajno to opazimo le kadar je razlika med notranjo in zunanjo temperaturo velika in se začne na plovilu in prostorih nabirati vlaga. Vlaga v plovilu povzroča rjavenje vseh kovinskih delov in se nabira v oblazinjenju in ležiščih. V kolikor jih ne uspemo osušiti, začno zaudarjati in po daljšem času se na njih začne plesen. Za bivanje niso več primerni.  Rešitev problema previsoke stopnje vlažnosti in s tem povezanih težav ponuja Air max® Ambiance odstranjevalec vlage, ki učinkovito preprečuje nastanek kondenzacije, vlage in neprijetnih vonjev ter hkrati pripomore k ustvarjanju bolj zdravega bivalnega okolja. Hitro absorbira vlago in optimizira nivo vlažnosti zahvaljujoč edinstvenemu sistemu kroženja zraka. Zaradi privlačne oblike je še posebej primeren za uporabo na vidnih mestih, tako v dnevni sobi, spalnici, kuhinji in toaletnih prostorih kot tudi v vašem avtodomu, prikolici ali plovilu.

Za več informacij vabljeni na: www.airmax.si, kjer si lahko preberete vse o prednostih uporabe razvlaževalcev airMax na plovilu in doma.