Imejte pregled nad podatki o plovbi na vsakem koraku.

Garmin je trgu predstavil novost, ki je bodo veseli vsi profesionalni jadralci, udeleženci regat, številni rekreativni jadralci, ribiči in tudi kapitani na motornih plovilih.

Garmin Nautix™ In-view Display je izjemno lahka naprava, ki nam omogoča prikaz ključnih podatkov o plovbi v našem vidnem polju. Namestimo jo lahko na skoraj vsaka sončna očala. Nautix™ In-view Display je brezžično povezan z našo Garmin napravo na plovilu in nam prikazuje hitrost in smer plovbe, globino in temperaturo vode, smer in hitrost vetra, ter obrate motorja. Uporaba je prostoročna in enostavna. Roke potrebujemo le kadar preklapljamo med podatki, katere želimo imeti prikazane. Preklapljamo lahko z rokavicami in celo z mokrimi rokami. Barvni prikaz omogoča enostavno branje podatkov v vseh vremenskih pogojih in deluje na običajnih očalih, kakor tudi na polariziranih steklih.

Garmin Nautix omogoča, da imamo vse potrebne podatke vedno v vidnem polju. Uporaben ni le pri jadranju, temveč se dobro izkaže tudi pri ribolovu in plovbi z motornim plovilom. Za jadralce, ki se udeležujejo regat, bo uporabna tudi funkcija, ki prikazuje čas do štarta regate.

Naprava je izdelana za uporabo v navtiki. Je vodoodporna in prenese uporabo v zahtevnih vremenskih pogojih na morju. Zaslon na dotik omogoča preklapljanja z mokrimi rokami ali z rokavicami, deluje v dežju in v vodnem pršcu, ki ga prinaša na plovilo. Za preklop med podatki je potrebno le potegniti preko naprave s prstom.

Garmin Nautix  je združljiv z naslednjimi Garmin napravami: GNX™, GPSMAP® 7400/7600, GPSMAP 8400/8600.

Cena: 400,00 EUR