GRAND z letošnjim letom zaključuje uspešno in izjemno pozitivno sezono. V njihovem podjetju in ladjedelnici se zavedajo, kako pomembno je slediti trendom in nenehno ohranjati inovativnost, kreativnost in kakovost, ter istočasno slediti svoji filozofiji.  Z razvojno investicijo je GRAND v sezoni 2015/16 zabeležil kar 35% rast prodaje na vseh mednarodnih tržiščih. Poleg napovedi novih modelov pa se v slovenskem podjetju Moto-Nautika pripravljajo na zaključek še ene uspešne sezone. V največjem prodajno-servisnem salonu na Štajerskem je na voljo več kot 50 gumenjakov na zalogi, s koncem prejšnjega meseca pa so tudi uradno otvorili posezonsko akcijo na vso zalogo plovil.

GOLDEN LINE linija je oblikovana na zasnovi RIB sistema. Serija velja za zelo prestižno, saj nudi veliko udobja in elegance.
Golden Line modeli so v zadnjem delu zaprti, kar omogoča bistveno večje shranjevalne prostore, globoki V trup za lažjo vodljivost in ogromno serijske opreme, ki jo ponuja vsak izmed modelov. Modele Golden Line prepoznate že po športnem izgledu in možnost različnih kombinacij barv. Primerni za zahtevnejše kupce, saj gre za RIB gumenjake s sodobnim videzom, večjo nosilnostjo in ostalimi izjemnimi zmogljivostmi.

Za koga je primeren gumenjak iz linije Golden Line Cruisers? (G500, G650 in G850)

Za vse, ki želijo plovilo od 5 m do 8,50 m dolžine ter atraktiven, edinstven in moderen dizajn. Golden Line nam ponuja sodoben dizajn in vrhunsko raven ergonomije.
Ponuja veliko prostora v notranjosti čolna in sposobnost za daljša potovanja (izjemna plovnost, vgrajeni rezervoari za gorivo, sistem za spiranje). Določeni modeli dosežejo hitrost tudi od 80km/h (G500) in več pri večjih modelih.

Gumenjak nudi ogromno suhih odlagalnih prostorov, ki jih lahko popolnoma zapremo ter dovolj široka krmarska konzola, na katero lahko pritrdimo veliko navigacijskih instrumentov (GPS naprave, števci, radio, kompas, zvočniki, razni drugi priključki).

Posebnost linije je tudi možnost večjega števila barvnih kombinacij, za vse tiste ki želijo odstopati od klasike. Če želite dovolj veliko ležalno površino, se v sprednjem delu dodatno vstavi ležalna ploščad, ki omogoča sproščeno ležanje potnikov, enako kot tudi v zadnjem delu.
Vsa inštalacija za vgrajene naprave in motor so popolnoma skriti pod dnom.

Za koga je primeren gumenjak iz linije Golden Line Tenders? (G340 in G380)

Trenutno sta glavni dve velikosti: 340 cm in 380 cm, s stopničkami na koncih tubosov, mehkimi sedeži in ograjami ob straneh ter zadaj. Obstajata dve glavni različici tega modela: DELUXE in GRAND DELUXE z izbiro materialov Hypalon ali Mirasol.
Najpomembnejša njihova lastnost je nizka teža plovila, zato so zelo primerni za pomožna plovila k večjim barkam.

Primeren gumenjak za vse, ki si želijo plovilo od 3,40 do 3,80m skupne dolžine. Obe različici sta tudi primerni za daljša potovanja, saj čoln doseže tudi do 48km/h (G340) in 65km/h (G380).
Gumenjak nam nudi odlagalne prostore, ki jih lahko popolnoma zapremo, ter po želji tudi dodatne sedeže, saj imate na voljo dodatni stranski sedež za potnika. Vsa inštalacija za vgrajene naprave in motor je popolnoma skrita pod dnom. Zadnji del se elegantno zaključi z vgrajenim rezervoarjem, ki se nahaja v zaprtem delu gumenjaka.

V kolikor imate na barki omejeno garažo, ima plovilo nastavljivo naslonjalo po višini. Po naročilu se lahko volanska konzola tudi predela, zaradi višine v garažnem prostoru barke ali pri spuščanju pasarele.
Vgrajene imate vse potrebne bitve za lažje dvigovanje z pasarelo + palična navigacijska luč, ki je del električnega paketa - z lahkoto odstranite, da se gumenjak lahko pospravi v garažo. Gumenjak je tudi primeren za rekreacijo in športne aktivnosti (lahko smučate na vodi, wakeboardate, vlečete s tubo).

Vso zalogo in še več nasvetov, kako izbrati ustrezno plovilo, lahko preverite na spletnem naslovu : www.grandboats.si.