JOBE, MESLE, DEVOCEAN

Poletna sezona je pred vrati in nove zaloge so že napolnile police največjega prodajnega salona na Štajerskem. Za vse navtične navdušence bo to ponovno dober razlog za skok v štajerski del Slovenije in obisk Moto - Nautike v Miklavžu pri Mariboru.

S pestrim naborom navtične opreme ponujajo rešitve za popolnoma vse potrebe. Pravi naslov za vse navtike, odvisnike od adrenalina ali preprosto - za ljubitelje vodnih športov.  Navsezadnje, vsi si želimo najti vse, kar potrebujemo - na enem mestu!

Sezona se bliža, vendar nikoli ni odveč, da se spustite v vodne užitke pripravljeni. Vse kar potrebujete, lahko najdete kar preko spletne trgovine, ki se nahaja na naslovu: www.motonautika-shop.com.
V kolikor pa ste bolj knjižni molj, je tule simpatičen interaktivni katalog, katerega boste prelistali z največjim veseljem: https://goo.gl/Gr5XPy

Kaj torej pričakovati ob obisku salona?

Navdušenost, zagotovo. Pestra paleta več kot 200 različnih tub - za enega potnika, dva, tri ali več, wakeboardov, kneeboardov, SUP-ov, vodnih smuči, vrvi za tube in smučanje.
Več kot 300 rešilnih jopičev vseh velikosti, barv in materialov. Ogromna ponudba neoprenskih oblek, kratkih ali dolgih. Očala, obutev, vodoodporne torbe, uzde, tlačilke ali modna oblačila za zaščito pred soncem - izdelana iz lajkre.

Za več informacij obiščite spletno stran www.moto-nautika.com, pišite preko emaila oprema@moto-nautika.com ali pokličete na 02 620 2601.
Najpomembneje pa - obiščite salon v Miklavžu na Dravskem polju na Ptujski cesti 63!

SAMO ZA OBISKOVALCE PORTALA eNavtika – brezplačna poštnina ob nakupu preko spleta!

Izkoristite eno izmed zadnjih priložnosti za znižan nakup in vpišite promo kodo »enavtika«, v spletni prodajalni www.motonautika-shop.com. Promocijska koda, ki velja samo za bralce novic eNavtike, velja na blagovne znamke JOBE, MESLE in DEVOCEAN.
Veljavnost kode bo od četrtka 31.5.2018 do ponedeljka 4.6.2018 do 9. ure zjutraj. Ugodnost brezplačne poštnine velja za celoten nakup!

SPLETNA PRODAJALNA: www-motonautika-shop.com

JOBE, MESLE, DEVOCEAN

JOBE, MESLE, DEVOCEAN

JOBE, MESLE, DEVOCEAN

JOBE, MESLE, DEVOCEAN