Jasna Tuta

Slovenska jadralka Jasna Tuta bo v četrtek 21.3.2024 ob 17.30 uri predstavila svoje jadranje  po čarobni Polineziji. Predstavitev bo potekala v knjigarni HOOP, Stanetova 11 v Celju.

Jasna Tuta, avtorica uspešnic "Vse barve Polinezije" in "Moj svet sredi oceana", vas bo popeljala skozi svoje bogate literarne stvaritve, ki jih odlikujejo globina, toplina in edinstvena pripovedna moč. Njene besede bodo očarale tako mlade kot stare, saj se njene zgodbe dotikajo bistva človeške izkušnje.

O Jasni Tuti:
Jasna Tuta je priznana avtorica, ki s svojim pisanjem prebuja čustva in domišljijo bralcev. Njena strast do odkrivanja raznolikih kulturnih bogastev Polinezije je vtkana v vsako stran njenih del. Z globokim razumevanjem in spoštovanjem do narave in tradicije nam ponuja vpogled v skrivnostni svet tropskih otokov.

O knjigah:
"Vse barve Polinezije" nas popelje skozi pisane pokrajine in čarobno kulturo tega čudovitega otoškega raja, medtem ko "Moj svet sredi oceana" raziskuje globine morja in duhovno bogastvo oceana. Z vsako besedo nas Jasna Tuta vabi, da se izgubimo v njenih besedah in doživimo svetove, ki jih morda nismo poznali.

Pridružite se nam na tem nepozabnem literarnem potovanju in skupaj vstopimo v pomlad s čarobnimi zgodbami Jasne Tute! Delite veselo novico s prijatelji in družino, povabite jih, da skupaj odkrijemo čarobnost besed in polinezijskih zgodb.