Beneteau First 36

Ob 140-letnici ladjedelnice Beneteau bodo v letošnjem letu omogočili testiranje njihove hitre jadrnice First 36. Testiranja bodo potekala po celotni Evropi med 1. aprilom in 31. majem.

Testni dnevi jadrnice First 36 so idealna priložnost, da preizkusite novo jadrnico, ki je prejela številne nagrade in zajadrate s plovilom, ki z lahkoto izglisira.

Izjemne plovne lastnosti

First 36 zagotavlja nepozabno jadralsko izkušnjo za vse, ki si želite hitrega jadranja, se radi udeležujete regat ali pa si želite vznemirljivega družinskega jadranja. Zaradi svoje izjemno lahke zasnove v kombinaciji s potovalno jadrnico je odlična pod jadri in presega vsa merila v svoji kategoriji.

Beneteau First 36

Nova merila udobja

First 36 je preprosta, udobna in vsestranska jadrnica z izjemno svetlo notranjostjo. Kljub svoji športni naravnanosti se pod krovom skrivajo tri kabine, v katerih lahko udobno prespi šest članov posadke.

Testiraj plovilo

Jadrnico First 36 je možno preizkusiti v obdobju med 1. aprilom in 31. majem na različnih lokacijah v Evropi. Testni dnevi bodo potekali v Nemčiji, Švici, Franciji, Združenem kraljestvu, Nizozemskem Norveškem, Španiji, Turčiji, Grčiji in seveda na Hrvaške.

Sloveniji bo najbližje testiranje na Hrvaškem v Splitu.

Svoj termin si lahko rezervirate na tej povezavi: TEST BENETEAU FIRST 36