SUPerGANGWAY je napihljiv mornarski mostiček in SUP v enem.

Novost prihaja iz slovenskega podjetja Pinair. SUPerGANGWAY je napihljiva platforma, ki jo lahko uporabimo za številne namene. Že samo ima pove, da je najbolj primeren za uporabo kot napihljiv mornarski mostiček (pasarela) in SUP.

Ste ob izplutju iz matične marine vzeli s seboj lesen mornarski mostiček, ki je bil večino časa na plovilu le v napoto in ste ga uporabili le za nekaj postankov v lukah ali marinah? SUPerGANGWAY je več kot to. Na privezu ga lahko uporabljate kot mornarski mostiček z nosilnostjo 200 kg. Ko izplujete, ga lahko spustite, da ne zaseda prostora na plovilu in ga po potrebi zopet napihnete. Na sidrišču pa se začne zabava. Uporabljate ga lahko kot SUP, kot pomožno plovilo za prevoz do obale, kot platformo za čiščenje plovila ali pa kot surf.

SUPerGANGWAY v dolžino meri 250cm in v širino 90 cm. Nosilnost kot mornarski mostiček je 200 kg, kot SUP pa 300 kg, kar bo zadostovala za celo družino. Napihnemo ga lahko z ročno ali električno zračno tlačilko. Teža znaša 10 kg, z vso dodatno opremo, ki jo lahko zložite v priročno torbo, pa znaša 12 kg.

Dodatne informacije na: www.pinair.eu, tel.: (041) 627 414 ali erazem@hovercraft.si