Testiranje plovil na vodi, modeli za leto 2025!

Prvi teden septembra bo na Ptujskem jezeru ponovno potekal Navtični vikend. Podjetje Navigator Group iz Ptuja organizira dogodek že štirinajsto leto zapored. Navtični vikend bo trajal od srede, 28. avgusta 2023, do nedelje, 1. septembra 2024. Med 10.00 in 18.00 uro boste imeli priložnost ogledati in testirati nova plovila za sezono 2025.

Testna plovila:

  • AS Marine 28 GLX
  • AS Marine 22 GL
  • Eolo 730 Day
  • Eolo 6.4 EL
  • Marinello 590
  • Marinello 650 Cabin
  • Marinello 590 Open

Prijave in rezervacije termina

Zaradi velikega zanimanja za testne vožnje, vas prosimo, da se za termin vožnje že predhodno dogovorite:

Dodaten informacije

comincia tra 1 mese in 11 giorni

Rojen sem bil leta 1984 in postal prvi in ​​največji v tej regiji. Veliko valov je od takrat trčilo v moje obale, kar me je samo okrepilo. Rad si me obiskoval in vedno sem se trudil biti dober gostitelj . Sem v srcu Kvarnerja , vidim Istro . Zelo blizu sem vsem našim prijateljem iz Slovenije , Avstrije , Italije , glavna mesta, kot sta Zagreb in Ljubljana, pa so na dosegu roke. Ponosen sem na zgodovino in pomen svojega mesta in pristanišča . Vedno sem bil relevanten , vedno sem bil referenčna točka , vedno sem bil prvo morje za večino Evrope . Glede na nova vlaganja v navtiko v mojem mestu, torej s sodobnimi stremljenji in uglednimi partnerji ter z novo pogonsko silo , vztrajnostjo , pogumom in vizijo svojih vodilnih ljudi, se izjemno veselim prihodnosti in prihodnjih let! Ker sem stara šele 39 let...

Sem Rijeka Boat Show in vem, da boste prišli..

comincia tra 2 mesi in 16 giorni

25. Biograd Boat Show je ponovno podrl vse rekorde po obiskanosti, številu razstavljavcev in plovil ter premier plovil. Več kot 400 razstavljavcev, 400 plovil , od tega 260 v vodi , in skupna udeležba 23.026 .

Kljub grozljivim vremenskim opozorilom in petkovim jutranjim ploham se je predstava končala s čudovitim sončnim vikendom in električnim vzdušjem. Zabavni program ob 25. obletnici je bil neprimerljiv, saj je zabaval tisoče s 7 glasbenimi dogodki v živo in različnimi DJ zabavami.

Uspešno je bilo tudi novo območje za luksuzne jahte, namenjeno plovilom do 24 m na pontonskem mostu, ki povezuje obe polovici sejma, saj so vsi razstavljavci obljubili, da se bodo vrnili, in zahtevali več prostora.

Kongresni program Biograd B2B in Croatia Charter Expo še naprej pridobivata na pomenu in sta bolj aktualna kot kadarkoli.

Letos vljudno vabljeni !

 

comincia tra 3 mesi in 6 giorni

Pagina 1 di 1