Pripravite se na adrenalinski vikend na Kvarnerju, ko bo potekal CRES & LOŠINJ TRAIL WEEKEND - dve dirki v dveh dneh na dveh kvarnerskih otokih!                

Trail dirka na dveh zasebnih etapah v treh kategorijah Challenger (23km), Active (15km) in Light kategorija (8km) – vi morate le izbrati, kaj vam najbolj ustreza.

Privoščite si nepozabno izkušnjo in otoka, ki sta ju mogoče že večkrat obiskali, sedaj doživite v popolnoma novi luči.

starts in 4 days

WineRi je mednarodni enološki in gastro festival. Poteka vsak dan med 13.00 in 20.00 na pomolu Karolina Riječka v mestu Reka. Letos se bo na festivalu predstavilo preko 70 proizvajalcev. Vsi predstavljeni izdelki prihajajo iz mesta Reka in Kvarnerja. Večinoma se bodo predstavili vinarji, med njimi pa tudi nekateri, ki proizvajajo brandy, likerje, pršut, sire, suhomesnate izdelke olive, olivno olje in tudi čokolado.

starts in 18 days

Največji Evropski salon plovil v Dusseldorfu Boot 2021 bo potekal med 23. in 30. januarjem 2021.

starts in 2 months in 28 days

»Rabska fjera« je prvi in največji srednjeveški poletni festival na Hrvaškem. Temelji na tradiciji, ki se je začela že davnegaleta 1364. Takrat je kralj Ljudevit Veliki osvobodil Rab beneške oblasti. Pridite na Rab in poglejte v zgodovino, spoznajte bogato tradicijo otoka in se zabavajte.

starts in 8 months in 29 days