Praznični december ima to čarobno moč, da slehernega človeka ponese nazaj v brezskrbno otroštvo in pričara smeh na obraz.

Vedno je lepo prejeti kakšno malenkost, še lepše pa jo tudi dati, sploh če veš, da je prejemnik darila vesel.

Zato vabimo vse otroke, da skupaj z mamico ali atijem, doma poiščete igrače, ki jih mogoče že nekaj časa ne uporabljate, jih prinesete v Moto-Nautiko in igračo podarite otrokom iz humanitarnega društva in jim s tem pričarate čarobno božično jutro.

Predaja bo omogočena v soboto 17. decembra 2022 od 9. do 13. ure. Vsi mali dobrodelneži boste prejeli tudi brezplačno sladko nagrado in balonček.

Smernice za ustrezne igrače:

– Plišaste igrače naj bodo čiste

– Trde igrače naj bodo uporabne. Želimo, da otroci prejmejo NE polomljene igrače.

Prihod Božičkov na motornih kolesih

Poleg dobrodelnega duha, pa bo tudi možnost fotografiranja z Božički na PRAVIH motornih sankah pred božično kuliso!

Namreč kot vsako leto, nas bodo tudi letos tradicionalno obiskali Božički, ki se bodo pripeljali z motornimi kolesi in spet poskrbeli za pravo atrakcijo v našem kraju!

Ti nas bodo namreč obiskali ob 11. uri pred prodajnim salonom MOTO-NAUTIKA!

Vsem želimo čimbolj čaroben in prazničen in v družini napolnjen z ljubeznijo, mesec december!

Se vidimo!

Za več informacij lahko kontaktirate:

marketing@moto-nautika.com

02 629 04 00 ali 051 222 122

starts in 9 days

Salon plovil Boot v Dusseldorfu bo po treh letih zopet odprl svoja vrata.

starts in 1 month in 13 days

Zagrebški sejem tradicionalno novo poslovno leto začne februarja s sejmom Navtika, najbolj obiskanim in najbolj obremenjenim sejmom navtike na Hrvaškem. Od 22. do 26. februarja 2023 vas v srcu Zagreba pričakuje prava marina z vedno inovativno razstavno ponudbo. Zagrebški velesejem in Nautica sta že 30 let petdnevno stičišče navtikov in vseh ljubiteljev morja in morskih aktivnosti.Sejem navtike sledi svetovnim trendom, po pestrosti navtične ponudbe pa sodi v kategorijo navtičnih sejmov z najbolj popolno ponudbo. Kot taka je zanimiva tako za poslovneže kot širšo publiko, saj v bogati ponudbi ponuja vse na enem mestu, od b2b srečanj do zanimivosti za široko publiko. Čaka vas vrhunska ponudba jaht, gliserjev, čolnov, kajakov, gumenjakov, ladijskih in izvenkrmnih motorjev, opreme za potapljanje, jadranje in druge vodne športe, promocija novih plovil in navtične opreme na hrvaškem trgu, atraktivna razstava navtične fotografije, lepi primeri tradicionalne hrvaške ladjedelništva v lesu. Prisotni bodo skoraj vsi pomembni domači ladjedelniki, ki so sejem prepoznali kot mesto, kjer hrvaška poslovna odličnost, tradicija in izkušnje, predstavljene v elegantnih čolnih, navdušujejo obiskovalce in bodoče navtike. Svoje storitve bodo ponudile številne hrvaške marine, čarter podjetja, ladjedelnice in agencije, klubi, ustanove in združenja, povezana z navtiko in navtičnim turizmom. »PLOVITE, ODKRIJTE, ŽIVITE« je vodilna nit sejma Navtika, zato skupaj zaplujmo po Navtiki zagrebškega sejma. Veselimo se srečanja z vami!

https://www.zv.hr/sajmovi-7/nautika/posjetitelji-2813/o-sajmu-2819/2819

 

starts in 2 months in 14 days