Predbožična Regata Izola !

čez 8 dni traja 8 ur

Navdihnjeni z našo deželo pomorščakov, katerih veščine in številčnost so že dolgo cenjeni, ter zavedajoč se propulzivnosti navtike, pripravljamo petdnevni dogodek - Zagreb Boat Fair 2024.

Vrhunsko doživetje, v paviljonih Zagrebškega velesejma, kjer vas čaka vse najboljše iz navtičnega sveta, je na sporedu od 14. do 18. februarja! Na edinem celinskem sejmu navtike vas čakajo premiere plovil, sejemski popusti, neposredna srečanja z domačimi proizvajalci, uvozniki in distributerji izdelkov priznanih skupin s servisno podporo, predstavitve svetovnih trendov, novosti, nagradna igra. ..

Več kot 25.000 obiskovalcev, ki so na minulem sejmu »jadrali, odkrivali, živeli«, in povečanje števila razstavljavcev kaže na izjemen interes za spoznavanje kakovosti hrvaške navtike. Poleg tega je Hrvaška ena najboljših navtičnih destinacij, navtika in navtični turizem pa sta gospodarski dejavnosti s pomembnimi ekonomskimi učinki, ki se izražajo z multiplikacijskimi učinki.

čez 2 meseca in 6 dni traja 4 dni

Največji in najbolj pester sejem čolnov in vodnih športov v srcu Evrope! 

»Totalni vodni športi« je moto avstrijskega sejma navtike – BOOT TULLN in je vsakoletno zbirališče avstrijskih navdušencev nad vodnimi športi ob idealnem času tik pred začetkom sezone. 360 razstavljavcev predstavlja popoln prerez sveta vodnih športov: motorni čolni, jadrnice, luksuzne jahte, električni čolni, kanuji in kajaki, zabavni in potapljaški športi, počitnice s čolni, čarterji in veliko dodatne opreme.

čez 2 meseca in 21 dni traja 3 dni

Stran 1 od 1