DRAGI PRIJATELJI MORJA!

Med nami so dobrodošli tisti, ki želijo kupiti plovilo ali samo majico z navtičnim motivom, tisti, ki želijo najeti plovilo za dopust ali kako drugače dopustovati na morju širom po svetu, tisti, ki se želijo udeležiti katere od mednarodnih regat na Jadranu ali drugod po Sredozemlju ali si želijo ogledati katerega od evropskih sejmov navtike, tisti, ki si želijo osvojiti jadralne veščine pod okriljem Burinove šole jadranja ali pa zgolj sodelovati ter si ogledati katerega od naših drugih navtičnih dogodkov in seveda tisti, ki jih privlači morje in vse povezano z njim.

Pri Burin YC se zavedamo, da smo mi tu zaradi vas in ne vi zaradi nas.

Vsak član naše velike družine lahko koristi ponujene ugodnosti.

Vabimo vse, ki še niso člani, da se nam pridružijo in vsem že vnaprej izražamo toplo dobrodošlico!

Burin YC želi vsem prijetne počitnice pod jadri na vseh morjih sveta!

Zaupajte pravemu vetru in razburkajte življenje!

čez 2 meseca in 29 dni traja 11 ur

Salon plovil Boot v Dusseldorfu bo po treh letih zopet odprl svoja vrata.

čez 6 mesece in 26 dni traja 8 dni

Pluti po nepreglednih oceanskih prostranstvih in primorskih akvatorijih, odkrivati skrite globine in bogastva morja, ter živeti zdravo, aktivno in pozitivno je moto letošnjega sejma navtike v Zagrebu.

Sejem bo tudi letos prikazal bogato navtično ponudbo. Predstavili se bodo številni svetovni proizvajalci navtične opreme in plovil. Ponudba obsega vse od jaht, jadrnic, gliserjev, vodnih skuterejev, gumenjakov, vgradnih in izvenkrmnih motorjev, obleka in navtičnih obuval, do pribora za ribolov, potapljanje in ostale vodne športe.

Med razstavljavci so številna hrvaška, kakor tudi tuja podjetja. Predstavljajo se marine, ladjedelnice, pomorske šole, navtični klubi, razne navtične inštitucije in združenja navtičnega turizma.

čez 7 mesece in 27 dni traja 4 dni