Open, ORC 3× tehnični plov

čez 13 ur traja 12 ur

Podjetje Vrtinc Navtika d.o.o., ki je uradni zastopnik za plovila Saxdor na slovenskem trgu, je že pripeljalo prve primerke novega plovila Saxdor 200 sport. Opremili so jih z zunajkrmnimi motorji in pripravili za plovbo. V soboto, 8.5.2021 boste lahko ta adrenalinski paket z odličnimi plovnimi lastnostmi sami preizkusili v marini Portorož.

V soboto bo pred Portorožem možno testirati plovilo Saxdor 200 sport. Testna različica bo imela nameščen motor najnovejše generacije Mercury z 175 KM. Poskočno in adrenalinsko plovilo, ki slovi po izjemnih plovnih lastnostih, je nedvomno vredno ogleda in testne plovbe. Kljub svoji dolžini zgolj 6 m, boste lahko hitro videli, kako navtične izkušnje, skrbno načrtovanje in uporaba najnovejših tehnologij, zagotavlja plovne lastnosti, kot bi jih lahko pričakovali le na bistveno večjih plovilih.

Ker je število testnih terminov omejeno, predlagamo, da si svojega zagovorite pravočasno. Pokličite na telefon 041 699 325 ali pišite na elektronski naslov info@vrtinc.si in se dogovorite za testno plovbo.  

Več o plovilu Saxdor 200 sport na tej povezavi.

čez 13 ur traja 9 ur

Open navigacija

čez 7 dni traja 12 ur

Po burni lanskoletni sezoni, ki jo zaznamovala svetovna pandemija, se na vodno gladino zopet vrača tekmovanje v razredu RC44.

Prvi dogodek se bo odvil v Portorožu med 19. in 23. majem 2021. Udeležilo se ga bo vseh devet plovila.

Portorož bo zopet gostitelj spektakularnega tekmovanja v razredu RC44. Vseh devet plovil bo privezanih na glavni pomol pred Portorožem. Zanimivi dvoboji v tem hitrem jadralnem razredu bodo potekali od srede, 19. maja pa vse do nedelje, 23. maja, ko bodo znani tudi zmagovalci regate.

Tekmovanja bodo potekala vsak dan. Jadrnice se bodo na regatno polje podale po 11.00 uri. Start regate bo vsak dan ob 12.00 uri, jadralci pa se bodo na pomol pred portorožem vrili okrog 16.00 ure.

V letošnji sezoni bo izvedenih pet regat. Otvoritvenemu dogodku bo konec meseca junija sledilo tekmovanje v švedskem mestu Marstrand. Tretja regata bo potekala med 11. in 15. avgustom pred pristaniščem Cowes na otoku Isle of Wight. Italija bo dogodek gostila med 6. in 10. oktobrom v mestu Scarlino. Sklepni dogodek bo potekal na toku Lanzarote med 17. in 21. novembrom.

čez 11 dni traja 4 dni

Vabimo Vas na letošnjo regato za Pokal Burje katero bomo organizirali 22-23. maj 2021, za razrede OPTIMIST,LASER STANDARD,LASER RADIAL IN LASER 4.7(ILCA 4, ILCA 6, ILCA7).

Regata bo potekala z vsemi priporočili NIJZ za zajezitev COVID-19.

Sledite nam za vsa dodatna pojasnila.

čez 14 dni traja 1 dan

Open, ORC tehnični plovi+navigacija

čez 14 dni traja 1 dan

The Ocean Race, naslednice ikonične regate Volvo Ocean Race prihaja v prenovljenem formatu, ki bo zagotovil še bolj razburljivo regato.

Organizatorji regate so se odločili, da pred pričetkom The Ocean race, ki bo zopet potekala po vseh svetovnih morjih, izvedejo še uvodno regato The Ocean Race - Europa, ki bo potekala že naslednji mesec.

Konec meseca maja, se bodo v Francoskem pristanišči Lorient zbrale ekipe, ki bodo tekmovale na evropski, uvodni izdaji regate. Plule bodo do portugalske, Španije, skozi Gibraltarsko ožino v Mediteransko morje in regato zaključile v Genovi meseca junija.

Več o regati na: Prihaja The Ocean Race - EUROPA

čez 21 dni traja 21 dni

Open, ORC tehnični plovi

čez 28 dni traja 12 ur

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe