Razburljiva kolesarska avantura na največjem hrvaškem otoku. Slikovita proga, dolga 82 kilometrov, bo kolesarje popeljala čez nekatere najbolj očarljive pokrajine na otoku. Iz mesteca Punat se bodo udeleženci najprej odpeljali do Baške, pot nadaljevali proti Vrbniku, Omišalju, Njivicam, Malinski, mestu Krk in jo zaključili, kjer so jo začeli. V Punatu pri hotelu Falkensteiner. Kolesarska dirka, ki traja dobre 3 ure in pol, ponuja razgibano mešanico obalnih odsekov, gorskega terena, bujnih pašnikov in travnikov.

čez 2 dni traja 1 dan

Pridruži se nam na drugem POMOLU OKUSOV, kjer bomo v objemu valov uživali v odlični hrani, pijači in dobri družbi.  Na tem kulinaričnem dogodku se bomo ob vinski spremljavi sprehodili med lokalnimi okusi in inovativnimi jedmi, ki jih je navdihnila domača Istra.  Z nami bodo že znana imena, med katerimi pa nas bo presenetil tudi kakšen nov obraz. 

Se vidimo na Severnem pomolu! 

čez 9 dni traja 13 ur

Kot vsa leta doslej ponuja INTERNAUTICA pestre možnosti za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo. Predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje rešitev, ki hočejo morju, Zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti. Ne nazadnje je ta prireditev priložnost za slovenski turizem, ki vselej išče nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo in prav Portorož ponuja najboljše prizorišče za to.

V dneh od četrtka, 16. maja do vključno nedelje, 19. maja 2024, bo v prijaznem okolju Marine Portorož ponovno potekala mednarodna navtična razstava INTERNAUTICA. Kot vedno bo to zanimiv in vsebinsko bogat navtični dogodek, s ciljem omogočiti obiskovalcem prireditve podrobno spoznavanje in preizkušanje razstavljenih plovil in navtične opreme in z željo zagotoviti razstavljavcem pogoje za čim več uspešno sklenjenih poslovnih dogovorov.

Vstopnice so že na voljo v predprodaji preko sistema Entrio, spletne strani Internautica.org in Mercator online. Cene vstopnic za obiskovalce tudi v letu 2024 ostajajo nespremenjene. Podrobne informacije so dostopne na spletni povezavi www.internautica.org. Ponudba opreme za šport in prosti čas bo letos zelo raznolika, gostinstvo bo primerno različnim okusom, veliko bo novosti iz sveta karavaninga.

čez 21 dni traja 3 dni

Stran 1 od 1