Alfastreet 28 Cabin

Alfastreet Marine 28 Cabin -  Funkcionalnost brez kompromisov

28 Cabin je gliser, zasnovan za začetnike in navtične eksperte, ki združuje vrhunsko vrhunski design in uporabnost. 

28 Cabin je mediteranski tip plovila, ki na svojih 9,79 m dolžine in 2,97 m širine ponuja izredno funkcionalen in prostoren kokpit ter dovršen izgled konzole, kjer so uporabljeni posamezni elementi iz avtomobilske industrije.

Konzola je na razpolago v tikovi ali usnjeni izvedbi izgled pa je zaključen z LED ambientalno osvetlitvijo.

Poudarek je predvsem na uporabnosti, zato tudi kokpit ponuja 3 različice sedišč, enostaven prehod na premec ter prostoren prehod v kabino. Kabina je opremljena tudi s kopalnico, kjer se nahaja WC, tuš ter umivalnik, obenem pa je prostor opremljen s funkcionalnimi omaricami. Čeprav je kabina manjša v primerjavi s kokpitom, nudi  udobno ležišče za 2 osebi in dovolj odlagalnega prostora. 

Motorni prostor je prostoren in omogoča vgradnjo enega ali dveh vgradnih motorjev, obenem pa je pokrov motorja dobro izkoriščen in  opremljen z dodatno veliko blazino za ležanje. 28 Cabin ponuja poleg pestre standardne opreme možnost vgradnje dodatne opreme in možnost personalizacije posameznih delov.

Patentirana hidravlična streha s 5-letno garancijo in vgradnimi drsnimi vrati je skorajda obvezna oprema tega plovila, saj ponuja dodatno senčenje, ščiti pred dežjem in umazanijo, obenem pa ni potrebno nameščati  pokrivala, saj je plovilo v zgolj 30 sekundah pripravljeno za uporabo.

Model je razpoložljiv z električnim, bencinskim in diesel motorjem in omogoča vgradnjo dveh motorjev maksimalne moči 600 konjev. Hidrodinamični trup je zasnovan tako, da omogoča maksimalni izkoristek pogonov pri najnižjih obratih in posledično manjšo porabo goriva. Ta dinamičen gliser ima odlične plovne lastnosti in garantira izredno stabilnost na vodi. S svojo prostornostjo ter uporabnostjo je primeren tako za dnevne izhode kot tudi daljše počitnice na vodi. Za vse, ki vam je na prvem mestu funkcionalnost, vas ta model ne bo razočaral.

Tehnični podatki:

  • Dolžina čez vse: 9,79 m
  • Dolžina trupa: 8,61 m
  • Širina: 2,97 m
  • Teža: 4300 kg
  • Ugrez: 0,75 m
  • Število oseb: 10/12
  • CE Certifikat: B/C
  • Motor: 400 KM – 600 KM – 25 KM (zunajkrmni)
  • Rezervoar za gorivo: 500 l (+150 l opcija)