Rijeka Boat Show 2023

Rijeka

Dogodek

Podatki

Začetek 05.10.2023 10:00
Konec 08.10.2023 20:00
Lokacija Rijeka
Organizator Rijeka Boat Show 2023

Vsebina

Rijeka Boat Show - tradicija od leta 1984, vizija novih organizatorjev in velika vlaganja v navtiko na Reki vodijo v svetlo prihodnost najstarejšega navtičnega sejma na Hrvaškem.

Zadnji dogodki na Reki in njeni okolici, povezani z navtično luko Porto Baroš in drugimi investicijami močnih tujih in domačih podjetij v navtiko, odpirajo nove perspektive in možnosti, da bo Rijeka Boat Show regionalno močan in relevanten navtični sejem ter mesto Reka ponovno postati tisto, kar je vedno bilo »Prvo morje« za večji del Evrope.

Organizatorje dodatno spodbujajo dosežki preteklih let, predvsem v smislu povečanja števila razstavljavcev in izjemnih prodajnih rezultatov.

Namreč lani, 2022, je bil prostor Rijeka Boat Showa poln, razprodan!

V letošnjem letu 2023 bo sejem s preureditvijo prostora dobil dodatne razstavne površine, z dodatnimi vlaganji v trženje pa pričakujejo še več razstavljavcev in obiskovalcev.

Na željo razstavljavcev bo Rijeka Boat Show v letu 2023 trajal 1 dan dlje, torej 4 dni, v 4 dneh prireditve pa pričakujejo 10.000 obiskovalcev.

Skoraj sto razstavljavcev na sejmu so napovedali številne hrvaške premiere in bogato ponudbo vseh segmentov navtike, kot so plovila, motorji in oprema.

Na sejmu bodo predstavljene tudi litijeve baterije za plovila slovenske blagovne znamke BlueCell.

Vse informacije za razstavljavce in obiskovalce najdete na www.rijekaboatshow.hr

V bližini

Komentarji