V petek, 20.9.2013 bo prvič podeljena nagrada za Skipperja leta. Podelitev bo ob 19.00 uri v marini Portorož v okviru sejma Bonaca, na glavnem prireditvenem prostoru.

Skipper leta je posebno priznanje za posameznike, ki so v navtičnem svetu izjemno pomembni za varno in zabavno plovbo in njihove napore običajno spregledamo. Da bi javnost spoznala, kdo so ljudje, ki skrbijo za varnost svoje posadke, njihovo zabavno in doživetij polno prebivanje prostega časa na plovilu, bo vsako leto potekal izbor skippeja leta, ki bo njihovo delo približalo navtični in splošni javnosti.

Letošnji izbor poteka od meseca julija. V dveh mesecih je bilo nominiranih kar 100 skippejev, ki so se do 13.9.2013 potegovali za finale. Za uvrstitev v finalni izbor so morali zbrati kar največ glasov svojih oboževalcev.

Kdo bo v finalnem izboru prepričal največ navtikov in zbral največ glasov bomo izvedeli šele na podelitvi naziva Skipper leta 2013. Do takrat pa bo zmagovalec ostal skrivnost. Da boste izvedeli kdo si je letos zaslužil laskavi naslov, vas vabimo, da se nam pridružite na sklepni prireditvi izbora.

Kdo so finalisti izbora Skipper leta 2013

1. Marko Sluga - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/1

2. Gorazd Rajar - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/4

3. Rafael Draksler - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/16

4. Vid Slapnicar -  oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/24

5. Borut Lavrencic - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/53

6. Rok Krivic - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/64

7. Gal Potrč Pajk - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/76

8. Jure Jerkovič - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/86

9. Emil Jerkovič - oddaj glas na:  http://skipperleta.com/nominations/97

10. Nikolaj Žigon - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/101

11. Ljubo Pelicon - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/105

12. Marko Volk - oddaj glas na: http://skipperleta.com/nominations/113

Za svojega favorita glasujete tako, da kliknete na povezavo poleg imena, se registrirate in oddate svoj glas. Vsak dan lahko oddate en glas. Glasovanje je možno do petka, 20.9.2013 do 12.00 ure.

Vabimo vas na svečano podelitev priznanj Skipper leta 2013. Natisnite si spodnje vabilo s katerim je vstop na salon Bonaca po 18.30 uri brez plačila vstopnine.