Fishermani Prins prihajajo iz Nizozemsko – Poljske ladjedelnice, ki gradi plovila že od leta 1991. Odlikuje jih izjemna kvaliteta izdelave ter stalna skrb nad majhnimi stroški, s čemer zagotavljajo izjemno ugodno ceno svojih plovil.

Plovila Prins so odlična odločitev če se odločate da vstopite v svet navtike. Njihova plovila ponujajo idelano razmerje med ceno in kvaliteto. Večino plovil prodajo na zahtevnih evropskih trgih, kot so Nemčija in Nizozemska. Od letos so na voljo tudi na slovenskem trgu.

Plovila Prins so namenjena dnevnim izletom, hitrim premikom med zalivi, ribolovu, ter vodnim športom. Najmanjši model je Prins 450 Open. Je eleganten fisherman, enostaven za upravljanje. Notranjost čolna je s pomočjo dodatnih blazin mogoče spremeniti v velik prostor za sončenje. Z motorjem 50 KM je Prins 450 hiter gliser primeren tudi za smučanje in ostale športne aktivnosti. V serijski opremi plovila so volan z volanskim mehanizmom, vodilo sidra, prostor za shranjevanje sidra in vrvi s pokrovom na premcu, privezne bitve (4 kom), ograja iz nerjavečega jekla, kopalna lestev, oblazinjenje kokpita ter avtomatska kalužna črpalka.

Nekoliko večji brat Prins 475 Open lahko opremimo z motorjem največ 60 KM. Nudi več prostora in udobja kot manjši model, saj je 25 cm daljši in 20 cm širši. Na njem lahko pluje 6 oseb. Naslednji model je 5,55 m dolgi Prins 555 Open. V širino meri 2,3 m in lahko sprejme do 7 potnikov. Opremimo ga lahko z izvenkrmnim motorjem do 140 KM. 555 Open je čoln z odprtim premcem (bowrider), kjer se lahko udobno namestijo potniki med plovbo. V zalivu pa lahko namestimo dodatne blazine, s čemer premec plovila spremenimo v udobno sončno ploščad.

Prince 580 Cabin v dolžino meri 5,95 m. Je udoben gliser namenjen za dnevne izlete. Ker ima v premcu kabino, lahko na njem udobno prenočijo tri osebe. Čoln sprejme do 7 potnikov, poganja ga lahko izvenkrmni motor z največ 150 KM.

Čoln Prins 625 Sundeck združuje dva tipa čolna. Je fisherman in čoln s kabino. Paluba je prostorna in omogoča nemoteno gibanje in prostor za poležavanje na soncu, pod palubo pa ponuja kabino z ležiščem za dve osebi. Kabinskoo okno na premcu daje plovilu moderen in eleganten videz. Kokpit je v obliki črke "L". Prehod na kopalno ploščad je enostaven in ne zahteva prestopa preko sedežnih blazin. Bočni prehodi so široki in varni. Armaturna plošča omogoča vgradnjo večjega GPS ploterja. Prins 625 Sundeck je možno opremiti z izvenkrmnim motorjem do moči 200 KS, za prijetno plovbo pa zadostuje že 100 konjskih moči. Plovilo je registrerano za prevoz največ 10 oseb. V serijski opremi plovila so že: volan z volanskim mehanizmom, vodilo sidra, prostor za shranjevanje sidra in vrvi s pokrovom na premcu, privezne bitve (4 kom), ograja iz nerjavečega jekla, kopalna lestev, oblazinjenje kokpita in avtomatska kalužna črpalka.

V podjetju As Boats, ki so uradni zastopnik plovil Prins v Sloveniji vam bodo plovilo opremili z motorji Yamaha, Honda oziroma Mercury. Ponudba v kompletu je še posebej ugodna. Vsa plovila Prins so dovolj velika za udobno križarjenje in dovolj majhna za prevoz s prikolico. S tem bodo stroški vaših nepozabnih navtičnih doživetij majhni.

Več o plovilih Prins si lahko preberete na spletni strani: http://www.as-boats.si ali pokličete na podjetje As Boats d.o.o., tel: (02) 608 41 41, kjer vam bodo z veseljem povedali vse o plovilih. Plovila so na voljo na ogled v salonu podjetja.