Okoli 580 jadralcev iz 50 držav se je zbralo v Miamiju na tretji regati svetovnega pokala sezone 2013-14 (in prvi letošnji) - ISAF Sailing Worldcup.

Jadralci se bodo pomerili v desetih olimpijskih in treh paraolimpijskih razredih. Slovenske barve bodo zastopali Tina Mrak in Veronika Macarol (JK Pirat) v 470 ter Žan Luka Zelko (BD Sidro) v laserju. Preostali dve regati te serije bosta od 29. marca do 5. aprila na Palmi ter od 19. do 26. aprila v francoskem Hyeresu.

Tina Mrak in Veronika Macarol sta se na istem prizorišču in v enaki konkurenci pred nekaj dnevi že pomerili na severnoameriškem odprtem DP za razred 470 in po vodstvu po prvem dnevu in tretjem mestu po drugem zaključili na četrtem, kar jima vliva veliko optimizma pred tokratnim šestdnevnim prvenstvom.

Nastope naši jadralcev bomo lahko spremljali v živo preko live-trackerja ter preko twitterja na  https://twitter.com/SailingWCMiami/.

Zaradi časovne razlike bodo uradni rezultati objavljeni sredi noči po slovenskem času, zato vam jih bomo posredovali vsako jutro za prejšnji dan, današnje rezultate torej jutri zjutraj.