BoatLock je celovita rešitev za varovanje vašega plovila pred krajo.

BoatLock je visoko kvalitetna naprava za zaščito plovila pred krajo. Povezana je s sateliti GPS in GLONASS. Podatke o lokaciji plovila prenaša na vaš mobilni telefon s pomočjo aplikacije, ki si jo naložite na pametni telefon preko APPSTORE in GOOGLEPLAY.

BoatLock sistem je zasnovan tako, da je njegova uporaba skrajno enostavna. Le z nekaj kliki boste aktivirali delovanje. Ker je naprava že prednastavljena, vam dodatnih nastavitev za pravilno delovanje ne bo potrebno opravljati.

Naprava na plovilu ne oddaja nikakršnih zvočnih signalov, zato nepridipravi ne bodo obveščeni o tem, da se je sprožil alarm. Preko sistema bo vaše plovilo oddalo signal, da se je oddaljilo od določene lokacije in o tem boste takoj obveščeni preko alarma na vašem mobilnem telefonu. Za delovanje ne potrebujete sklenjenega naročniškega razmerja s telefonskim operaterjem za SIM kartico in tako z uporabo nimate dodatnih stroškov.

Prednosti

- učinkovito obveščanje
- nizka poraba energije
- vodotesna naprava (IP67)
- cenovno dostopna letna naročnina

Kdaj se aktivira BoatLock?

BoatLock aktivira alarm vedno, ko se vaše plovilo premakne iz določenega območja. Sistem ima za delovanje lastno baterijo. Tako boste o premiku obveščeni tudi v primeru izpraznenja akumulatorjev ali odklopa akumulatorjev zaradi kraje.

- Sprememba lokacije plovila
Ko se plovilo premakne izven varovanega območja, sproži obvestilo o premiku in oddaja lokacijo plovila, ki jo lahko spremljamo na zaslonu mobilnega telefona.

- Zagon plovila
Naprava sproži alarm, ko pride do nedovoljenega vžiga motorjev plovila

- Odklop naprave
V kolikor pred ali med krajo pride do odklopa napajanja naprave bo ta sprožila alarm. Delovanje ji omogoča notranje baterija.

- V primeru slabe napetosti akumulatorjev
BoatLock pošlje obvestilo, ko se nevarno zniža napetost na akumulatorju plovila.

- V primeru odprtja predla konzole
V primeru, da bo prišlo do nedovoljenega odprtja konzole, bo naprava poslala obvestilo.

- V primeru zaznave vode v plovilu
Naprava ima vgrajen senzor za zaznavo vode. V kolikor bo v vaše plovilo začela vdirati voda vas bo o tem obvestila.

Cena naprave znaša 290,00 EUR z DDV. V ceno je všteto tudi prvo leto uporabe naprave oziroma storitve sledenja z napravo BoatLock.  Po preteku enega leta lahko podaljšate uporabo storitve. Cene paketov so naslednje:

BoatLock 110 - 12 mesečna naročnina: 119,00 EUR + DDV.
BoatLock 120 - 24 mesečna naročnina: 218,00 EUR + DDV.
BoatLock 130 - 36 mesečna naročnina: 297,00 EUR + DDV.

Več informacij o BoatLock sistemu si lahko preberete na tej povezavi: BoatLock

Priporočamo, da vgradnjo naprave prepustite pooblaščenemu monterju ali serviserju. Naprava je izdelana v Evropi in ima enoletno garancijo. Za dodatne informacije se  lahko obrnete na: Stal elektronik d.o.o., Tel: 01/4233 540, info@stal.si, www.stal.si