Seafair je luksuzna jahta namenjena umetniškim razstavam v različnih pristaniščih sveta, če pa si lahko privoščite, jo lahko najamete.

Seafair v dolžino meri 228 čevljev (68 m) v širino pa 62 čevljev (18 m). Jahto Seafair Grande Luxe, so začeli načrtovati leta 2004, prvič pa je zaplula v letu 2007. Njena izdelava je stala 25 mio EUR, njeni dnevni stroški vzdrževanja pa znašajo vse do vrtoglavih 250.000 EUR. Na jahti je na petih nadstropjih 30 razstavnih salonov, ki skupaj merijo 3.700 m2 razstavne površine. Na jahti je zaposlena stalna osemčlanska posadka.

Razstave, ki jih prirejajo na jahti so si pridobile številne oboževalce med ljubitelji umetniških del. Na njej razstavljajo umetniška dela katerih cena znaša med 250 in 200.000 USD. Nedvomno so vse razstave na jahti prodajne. Razstavljeni izdelki so različne umetniške slike, kipi in fotografije, tako sodobnih avtorjev kakor tudi številna dela vrhunskih svetovnih umetnikov. Grande Luxe je prva taka mega jahta, ki je namenjena potujočim razstavam. Glede na uspeh in priljubljenost, ki jo je dosegla v svoji publiki, pa vsekakor ne bo ostala edina.

Če želite jahto najeti za križarjenje s svojimi prijatelji, jih boste lahko povabili kar 600. Zanje bo skrbela 150 članska posadka.