Moto-Nautika svetuje:

Zaradi slabega vzdrževanja lahko pride do resnih okvar vašega motorja sredi sezone, ko je motor najbolj obremenjen. Zato so jesenski servisi še tako bolj pomembni oziroma nujni. Potrebni so za dobro delovanje vašega plovila, saj s tem preprečimo rjavenje in korozijo na vašem motorju. V podjetju Moto-Navtika vam nudijo kvalitetne in hitre servise plovil različnih znamk. Na mesto vas bodo poskrbeli in pripravili vaš čoln na zimovanje že od 36,00 EUR naprej.

Plovilo je po sezoni potrebno temeljito očistit in pripraviti na zimovanje. Primerno servisiranje plovila po sezoni zelo olajša pripravo plovila na drugo sezono. Materiali so bolj vzdrževani in bodo trajali dlje. Posebej pomembno je to pri napihljivih čolnih, kjer je pravilno vzdrževanje gume še kako pomembno za daljšo življenjsko dobo plovila. Zelo pomembni so zaščitni premazi, ki ščitijo vaš čoln pred zunanjimi vplivi in ga temeljito očistijo. Čistila znamke Yachticon temeljito očistijo trdovratno umazanijo, črne črte od dežja, olja in alge. KO je plovilo očiščeno, ga je priporočljivo premazati s posebnimi zaščitnimi premazi, ki ščitijo pred vremenskimi vplivi in umazanijo.

Po končani sezoni pa vas čaka prav posebna ponudba navtične opreme - 20%! Za več informacij vabljeni v njihovo spletno prodajalno www.motonautika-shop.com ali v največji prodajni center na Štajerskem (Ptujska c.63, Miklavž pri MB).