V Grandovo paleto linije Silver Line, prihaja nova izvedenka S330 LF, ki bo v dolžino meril 330 centimetrov in bo najverjetneje kvoto kapacitete za število oseb - obdržal na številki 4.

Tako kot v povprečju pri GRAND-u, bo  S330 LF imel max moč motorja od 30 konjskih moči. Na pogled bo S330 zelo primerljiv z gumenjakom iz linije Golden Line - G340, vendar bo med njima nekaj manjših, a zelo pomembnih razlik.
Zadnji del gumenjaka bo namreč odprt in nebo imel prostora za vgradnjo notranjega rezervoarja. Zaradi tega bo teža S330 še lažja, kot pa pri bogatejši izvedenki G340. Silver Line 330 bo konkuriral z ugodnejšo ceno, kar lahko še posebej veseli manjše družinice . Zaradi naštetih prednosti, boste lahko S330LF uporabljali kot pomožni čoln ali kot gumenjak za razvedrilo in adrenalinske dejavnosti.

Več informacij v prihodnjih mesecih. Spremljajte nas na facebooku - www.facebook.com/grandboats.slovenia , ali preko spletne strani http://www.grandboats.si/ , ter bodite obveščeni o vseh novostih. V primeru kakršnihkoli informacij nas pokličite na 02 629 04 00 ali pišite preko emaila: prodaja@moto-nautika.com.