Marinekart je pravi vodni gokart. V plovbi z njim bodo uživali vsi adrenalinski odvisniki, ki se zavedejo svoje odgovornosti do okolja.

Italijansko podjetje Gardasolar iz Rovereta je trgu predstavilo svoj drugi model vodnega gokarta, ki je tokrat opremljen z električnim motorjem. Že predhodnik je bil tehnološko inovativen in je omogočal plovbo do štirim osebam, ki so lahko z motorjem majhne moči (od 6 do 10 KM) glisirali po morju in porabili izjemno majhno količino goriva. Nov model vodnega gokarta je še naprednejši. Posodobili so obliko, uporabili najnovejše materiale in dodatno zmanjšali njegovo težo. Izdelek je tehnološko inovativen, izjemnih plovnih lastnosti in poganja ga ekološki motor.

Kompozitni materiali iz katerih je zgrajen, zagotavljajo majhno težo plovila in omogočajo enostaven transport. V kombinaciji z izjemnim oblikovanjem plovila zagotavlja izjemno stabilnost na vodi in zmanjšuje upor. Z uporabo 4000W električnega motorje plovilo poženemo do neverjetnih 15 vozlov. Ker je pogon električen, je primeren za uporabo na morju kakor tudi v jezerih in rekah, kjer je uporaba motorjev z notranjim izgorevanjem prepovedana.

Tehnični podatki:

Število oseb: 4
Moč motorja: 4kW
Čas plovbe: 1-6 ur (odvisno od hitrosti plovbe)
Maksimalna hitrost: 15 vozlov
Teža: 150 kg

Uvoznik za Slovenijo: Momus d.o.o., tel.: +386 (0)41 774 889