Internautica - 21. Mednarodna razstava navtike
4. – 8. Maj 2016 Marina Portorož

Navtični sejmi so izjemnega pomena za pospeševanje prodaje plovil in navtične opreme, saj neposredno vplivajo na trg ter omogočajo prikazovanje novosti v panogi, zagotavljajo pravilno umeščanje blagovnih znamk na izbrano tržišče, narekujejo trende, predstavljajo najnovejša odkritja na področju navtike, gradnje plovil in ne nazadnje promovirajo nove, okolju prijazne tehnologije.

Internautica je največji jadranski navtični sejem, ki že enaindvajset let z visokimi standardi kakovosti neprekinjeno zagotavlja svojim partnerjem in razstavljavcem raznolike možnosti za celovito predstavitev njihovih razstavnih programov.

Eden poglavitnih ciljev Internautice je povezovati in predstavljati srednje-evropsko navtično industrijo ter spodbujati njen trajnostni razvoj. S tem namenom Inernautica vsako leto gosti številna priznana imena iz sveta ladjedelništva, industrije in predstavlja vodilne navtične blagovne znamke, med njenimi razstavljavci pa so vodilna podjetja slovenskega in mednarodnega navtičnega trga.

Internautica je prodajni sejem, zato ima pomemben vpliv na potrošnjo in strateške odločitve v navtični industriji. Z njo se pravzaprav uradno pričenja navtična sezona na Jadranu. Portorož postane vsako leto v času Internautice stičišče navtičnega poslovnega, športnega in družabnega sveta. Različne prireditve, strokovna srečanja, športni in družabni dogodki omogočajo marsikatera zanimiva poznanstva in spletanje poslovnih vezi.

Ob prijetnem pomladnem vremenu in zanimivem programu dogodkov omogoča sejem podjetjem iz različnih gospodarskih področij veliko možnosti za promocijo.

Internautica je sejemska prireditev, ki je vsebinsko naravnana tudi k predstavitvi inovativnih tehnologij prihodnosti, ki dvigujejo posameznikovo ekološko ozaveščenost in ga spodbujajo k uporabi energije iz obnovljivih virov ali hibridnih sistemov z zmanjšano porabo goriva in emisij. Obiskovalcem vsako leto predstavlja številne navtične novosti in zanimivosti najpomembnejših svetovnih proizvajalcev. Predstavlja pestro ponudbo in možnosti za trženje široke palete različnih navtičnih in športnih proizvodov.

V letošnjem letu, bo Internautica doživela nekaj sprememb. Najpomembnejša je vsekakor ta, da bo spremenjena razporeditev razstavnih prostorov na kopnem, kar bo sedaj zagotavljalo enakovredno izpostavljenost razstavnih površin vseh razstavljavcev. Poleg premierno predstavljenih novih modelov plovil, se bo ponovno razširil krog razstavljavcev športne opreme, namenjene ljubiteljem aktivnosti kot so Surf, Kite in Sup, ribištvo in potapljanje. Zelena Avenija bo na osrednjem prostoru sejma predstavila najnaprednejša plovila in vozila skozi prizmo električne in hibridne mobilnosti.

Obiskovalci si bodo lahko ogledali raznovrstna vozila, ki za svoj pogon in hrambo energije uporabljajo najnovejše razpoložljive tehnologije

Poleg atraktivnih motornih plovil in jadrnic seveda ne bo manjkalo dobre zabave. Organizirani bodo tradicionalni večer razstavljavcev, jadralne regate, SUP tekma, srečanja starodobnih plovil in avtomobilov ter drugi atraktivni predstavitveni dogodki z bogatim družabnim programom. Strokovna mednarodna žirija bo ponovno izbrala plovila, ki imajo poudarjeno »Jadransko noto«, kar pomeni, da je njihova uporabnost prilagojena razmeram in zahtevam plovbe po Jadranskem morju in zadnji dan Internautice podelila priznanja za Jadransko plovilo leta.

Internautica 2016 bo potekala v dneh od 4. do 8. maja 2016, prijavo za sodelovanje pa lahko uredite na naslednjih povezavah

Booking:

+386 1 565 51 27
+386 1 565 50 76
booking@internautica.net
www.internautica.net

Organizator Internautice je podjetje Studio 37 d.o.o.  iz Ljubljane v sodelovanju z Marino Portorož d.d.