Plovila Crowline poznamo po vrhunski kvaliteti izdelave, izjemnem oblikovanju in vrhunski tehnologiji. Tudi najnovejši model iz te ladjedelnice vas ne bo razočaral. Prej kot to, vas bo navdušil z obliko podobno športnemu avtomobilu in vsem i značilnimi karakteristikami pravega Crowlinea.

Novi 350 SY v dolžino meri 36 čevljev oziroma 11 metrov, v širino pa 3,6 metra. Na njem je dovolj prostora za razkošno preživljanje časa na morju. Notranjost je prostorna in bo zadovoljila še tako zahtevnega navtika. Pri oblikovanju so se posvetili vsakemu detajlu posebej. Za gradnjo so uporabili le vrhunske materiale, kar se vidi že na prvi pogled.

Poglejmo najprej kaj se nahaja v notranjosti.

V premcu plovila je velika postelja, ki ni ločena od salona. Za več zasebnosti je na volj zavesa. Na stropu je veliko okroglo okno, ki zagotavlja dovolj zraka. V levem delu je kuhinja z električnim štedilnikom, umivalnikom ter velikim hladilnikom. Številni predali in omarice so tako pod pultom kakor tudi pod stropom. Nasproti kuhinje je udobna sedežna garnitura in miza, ki jo po potrebi lahko odstranimo. Kopalnica je v levem krmnem delu plovila. Ima majhen umivalnik, WC, nima pa ločene tuš kabine. Dodaten prostor je še v krmnem delu plovila, pod vhodom v kabino. Lahko ga uporabljamo kot sedežno garnituro ali pa spremenimo v dodatno ležišče za dve osebi.

Ker je plovilo namenjeno predvsem preživljanju sončnih dni na vodi, je temu primerno oblikovana zunanjost plovila. Na premcu je velika sončna ploščad s premičnim vzglavnim delom, katerega višino lahko nastavljamo po želji. Kapitanu je namenjena bogata konzola, kjer je dovolj prostora za namestitev vseh merilnikov in navigacijskih inštrumentov. Širok sedež omogoča udobno plovbo dvem osebam. Nasproti komandne konzole je dodatno ležišče, za njim pa priročna dnevna kuhinja z žarom, umivalnikom in dodatnim hladilnikom od pultom. Na krmi je velika sedežna garnitura na kateri se lahko udobno namesti do šest osem. Kopalna ploščad je izjemno bogata. Razteza se čez celotno širino plovila in nudi 3,5 m2 prostora za uživanje ob vodi.

Crowline 350 SY ima dva vgrajena motorja s skupno močjo 860 KM (642 kW), rezervoar za gorivo s prostornino 731 l in tehta med 7250 in 7400 kg. Odvisno od opreme in vgrajenih motorjev. Ker ugrez plovila znaša zgolj 104 cm, z dvignjenimi pogoni pa le 79 cm, se bomo lahko z novim 350 SY zasidrali tudi v najbolj skritih kotičkih.

Več informacij je na voljo pri zastopniku, podjetju As Boats iz Frama. www.as-boats.si