Še nekaj dni nas loči in vstopili bomo v prvo polovico meseca. V juliju nas je pričakalo kar nekaj vročinskih valov, v prihodnje pa nam vremenoslovci ne obljubljajo nič kaj presenetljivih sprememb.

Julij in avgust bosta vroča, kot se za poletje spodobi! Vendar ne bo vroč samo prihajajoči mesec.  Vroče cene že čakajo vse ljubitelje navtike in adrenalinskih navdušencev vodnih športov. Obiščite največji prodajno - servisni center na Štajerskem, Moto Nautiko v Miklavžu pri Mariboru, ali pa obiščite spletno prodajalno, ki se nahaja na naslovu "www.motonautika-shop.com". Poletni popusti so izbrani na določene sezonske artikle in se bodo skozi celoten mesec spreminjali! Zato ne zamudi svoje priložnosti in izkoristi vročinski val MOTO NAUTIKE!


Več na:

Izkoristite eno izmed zadnjih priložnosti za znižan nakup in vpišite promo kodo »enavtika«, v spletni prodajalni www.motonautika-shop.com.
Promocijska koda, ki velja samo za bralce novic eNavtike, velja na blagovne znamke JOBE in DEVOCEAN. Veljavnost kode bo veljala od četrtka 14.7.2016 in do srede 20.7.2016 do 9. ure zjutraj. Popust velja na celoten nakup!