Tudi letos se bomo navtiki za zaključek uspešne poletne sezone srečali v Biogradu na BBS Boat Show-u in tudi letos si boste imeli možnost ogledati predstavitev gumenjakov Grand, plovil Ranieri in izvenkrmnih motorjev Yamaha. Kot je v navadi že vsako leto, vam bo slovensko podjetje Moto-Nautika iz Miklavža pri Mariboru pripravilo ugodne sejemske cene, ki bodo veljale za obstoječo zalogo in prednaročila za prihajajočo sezono! Za vas bodo pripravili tudi privlačne samostojne ponudbe in izredno ugodne cene paketov.

Sejem bo potekal od 20.-23.10.2016, na njem pa boste imeli tudi možnost testne vožnje s čolnom Ranieri Voyager 19S. Vožnjo s čolnom si lahko rezervirate že sedaj, s predhodno najavo na info@moto-nautika.si ali telefonsko številko 02 629 04 00. Poleg Voyager 19S si boste lahko ogledali tudi Ranieri Shadow 19.

Z modeli Grand in Ranieri bodo poskrbeli za predstavitev čolnov dolžine od 2,10m, pa vse do 5,65m, tako da zagotovo ne smete zamuditi te priložnosti.

Spremljajte tudi Facebook stran (www.facebook.com/moto.nautika), saj lahko z malo sreče prav vi zadenete BREZPLAČNE vstopnice za letošnji BBS sejem v Biogradu!

Se vidimo!