Preteklih 15 let je proizvajalec gumenjakov GRAND izdeloval in razvijal visokokakovostne izdelke, kar drži tudi za gumenjak, ki ga je podjetje predstavilo 23. januarja letos.

GRAND-u je ponovno uspel veliki met z lansiranjem plovila, ki bo zagotovo doseglo prodajne uspehe svojih predhodnikov kot sta G500 in G650.

Kot vsak GRAND-ov čoln, je tudi G580 izdelan ter sestavljen posamično in z ročnim delom. Za izdelavo se skriva zahteven, dolgotrajen in natančno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem.

To potrjujejo visokokakovostni materiali, med katerimi lahko izbirate glede na vaše potrebe in želje. G580 bo tako na voljo s PVC tubusi, ki so še dodatno ojačani z MIRASOL ali HEYTEX vlakni, ki bodo zagotovila neverjetno vzdržljivost in okrepila odpornost na praske. Izbrali pa boste lahko tudi HYPALON, pri katerem je uporabljena ORCA tkanina, ki zagotavlja kvaliteto, moč in obstojnost, kar je zagotovilo, da boste prejeli izdelek z najboljšo možno zmogljivostjo (zmožnost izpostavljanja temperaturam do 90 stopinj Celzija).

5,80m dolg gumenjak se ponaša z izredno plovnostjo, brezkompromisno zanesljivostjo, zmogljivostjo in varnostjo. Zaradi svoje dolžine ponuja več prostora kot njegov »manjši brat« G500. Prostori za hrambo se tako nahajajo pod sedežem pred glavno konzolo, pod sedežem krmarja ter v zadnjem delu gumenjaka. Velika oblazinjena sedežna površina na premcu in ograjice iz nerjavečega jekla pa bodo poskrbeli, da boste brezskrbno in varno uživali na svojem čolnu.

GRAND ponuja široko paleto dodatne opreme; izbira materiala (HYPALON), zadnje stopničke z lestvijo, elektro paket, varnostni ventil, sprednja sončna ploščad, nadgradnja tkanine, varnostna ograja, bimini, itd. Vso dodatno opremo in možnost 3D konfiguracije pa vam je na voljo na spletnem naslovu www.grandboats.si.

Premiero gumenjaka, bo na letošnjem navtičnem sejmu, ki bo potekal od 22. – 26.2.2017 v Zagrebu, predstavilo slovensko podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o.. Vabljeni!