Gre za odprt čoln izdelan iz steklo plastike v katerega so se v ladjedelnici RANIERI potrudili vtisniti pečat multufunkcionalnosti in udobja.  Tako so na relativno majhen prostor uspeli spraviti premčno sončno ploščad, centralno postavljeno krmarsko konzolo s svojim sedežem, krmno klop in celo ločili krmno zrcalo od krmne klopi s polico, ki omogoča uporabnikom lažji vstop v in iz vode.

Standardna oprema predstavlja čoln s prednjo sončno ploščadjo, krmilnim mehanizmom, krmarsko konzolo s pripadajočim sedežem, krmno klop, nerjavnimi držali in teleskopsko lestvijo na krmi. Osnovna barva trupa je bela. Seznam dodatne opreme je zelo obširen, zato je pametno izpostavit tiste elemente, ki so nam bolj kot ne obvezni, ter tiste ki dodajo čolnu luksuzen izgled.

Za nujno udobje je priporočljivo nakup: kalužne črpalke, biminija, valjčka na premcu, pomožne mizice spredaj, stereo sistem ter pokrivalo za celoten čoln – ta bo prišel prav za zimsko hrambo plovila. Za pravi luksuz pa bi še dodali: izbrano barvo trupa, podvodne luči, sistem za tuširanje, pokrivala za sedež in konzolo, in luksuzna tapiserija.

Tehnični podatki:

Celotna dolžina: 510 cm
Širina:  210 cm
Št. oseb: 50 cm
Teža: 380 kg
Št. motorjev: 1

 

Rezervoar goriva: 60l *opcijsko
Rerervoar za vodo: 40l * opcijsko
Največja moč motorja:
 115 KM
Dolžina noge motorja: L (20")

     

"LAST MINUTE OFFER" ČOLNA NA ZALOGI

MALOPRODAJNA CENA

10.990 €
 

"LAST MINUTE" CENA

10.440 €

Standardna oprema čolna

Standardna oprema:
> Oblazinjenje sprednje sončne ploščadi,
> klop z zložljivim naslonjalom,
> trup bele barve,
> mehansko krmlijenje,

  > teleskopska lestev,
> kompleten set ograje iz nerjavečega jekla,
> zunanja tapiserija.
     

V KOMPLETU Z IZVENKRMNIM MOTORJEM YAMAHA

YAMAHA F60 + montaža

17.185 €
 

YAMAHA F170 + montaža

18.185 €

 

Obiščite prodajno-servisni center Moto-Nautika, v Miklavžu pri Mariboru, ter se sami prepričajte o lepoti in edinstvenosti tega gumenjaka. Čoln z dodatno opremo je namreč na zalogi! Vabljeni!

Za več informacij in za informativno ponudbo kontaktirajte svetovalca na telefonsko številko – 02 629 04 02.