EDYN marine, e'dyn 1120, Free Time

Blagovna znamka e’dyn ustvarja inovativne in celovite tehnične rešitve električnih pogonov na področju navtike. S stalnimi inovacijami in analizami omogoča in proizvaja vrhunske končne izdelke v okviru lastne blagovne znamke, ki jih odlikujejo njihova zanesljivost, kakovost, moč, trajnost in vrhunski videz.

E'DYN – GENOA BOAT SHOW

Genoa Boat Show je letos že tradicionalno 61. največji navtični dogodek na Mediteranu, ki se lahko ponosno meri tudi z drugimi navtičnimi sejmi po svetu.

Predstavlja se pod blagovno znamko Made in Italy, kjer se na več kot 200.000 kvadratnih metrih izložbenih in razstavnih površinah, tako na kopnem, kot na morju odvija pravi spektakel.

Od leta 2018 dalje se pod okriljem Genoa Boat Showa združujejo prej samostojni dogodki:

  • TechTrade Show,
  • Sailing Word Show,
  • Boat Discovery Show in
  • Yacht and Superyacht Show.

Genoa Boat Show je raj za morske navdušence, kot tudi za strokovnjake navtičnih in drugih sorodnih industrij. Ni presenečenje, da je bila večina dogodkov nekaj dni zapored popolnoma razprodana, obiskovalci pa so pripotovali z vseh koncev sveta.

Letos so zabeležili preko 188.000 obiskovalcev sejma. Organizatorji ponujajo na ogled posebne dogodke, strokovne konference, gostijo prave jadralne zvezdnike in športne prvake, kar je nedvomno privlačno za vse morske entuziaste.

Fantastično udeležbo je zabeležila tudi e'dyn ekipa, ki je s svojim razstavnim prostorom ter konkurenčnimi električnimi motorji in plovili navduševala mimoidoče obiskovalce, kot tudi potencialne poslovne partnerje.

Trendi v navtiki se vedno bolj izražajo v ozaveščenosti in pomembnosti ekologije, čistega okolja, zmanjšanja potrošnje okolju škodljivih virov in ohranjanja čistoče marin. Zadnja leta sta razvoj in izdelava električnih plovil izjemno poskočila in marsikoga prepričala v udobnost tišine med samo plovbo.

V St. Tropezu je pretekle dni potekala predstavitev zadnjih dosežkov polnilnih postaj Aqua, ki bodo skrbele za polnjenje električnih plovil. Postaje Aqua bodo v prihodnjih letih nameščene po vsej Azurni obali. Tako boste lahko svoje plovilo polnili v Genovi, Monte Carlu, Monacu, St. Tropezu, Nici, Cannesu in drugod. Predstavitve se je udeležila tudi e'dyn ekipa, ki skrbno spremlja vse novitete in izboljšave na področjih električnih plovil.