Vrtinc Navtika, Saxdor

Finska ladjedelnica Saxdor je novost na svetovnem navtičnem trgu. Z modelom Saxdor 200 je nakazala svojo strategijo in si zagotovilo mesto v navtični industriji.

Plovilo Saxdor 200 Sport in Pro Sport sta bila prva modela, ki sta prišla iz te ladjedelnice. Gre za izjemno agilna gliserja z vrhunskimi plovnimi lastnostmi, ki sta že z enim motorjem moči 150 KM sposobna pluti s hitrostjo 50 vozlov. Zaradi izjemno nizke cene, ki se prične že pri 23.500 EUR (brez DDV), je gliser takoj pritegnil pozornost kupcev. Ne smemo pozabiti, da je v ceno že vključen tudi zunajkrmni motor.

Vrtinc Navtika, Saxdor

Slovenski zastopnik za plovila Saxdor, Vrtinc Navtika se je uspešni kampanji priključila kasneje kot večina drugih zastopnikov. Kljub temu so na slovenskem trgu dosegli izjemen uspeh. Prodali so namreč prav vsa plovila, ki so bila na voljo.

Miha Tanko, solastnik podjetja Vrtinc Navtika je povedal: »Naše sodelovanje z ladjedelnico Saxdor je izjemno profesionalno, sproščeno in zelo vznemirljivo. V podjetju smo se odločili, da bomo v Sloveniji pripravili čarter floto plovil Saxdor 200. Lastnikom bomo ponudili možnost čarter menedžmenta, zaradi česar se bodo stroški nakupa in vzdrževanja plovila močno zmanjšali. Vsi, ki bodo želeli kupiti čoln pa bodo imeli možnost, da si ga najprej najamejo in se šele kasneje odločijo za nakup.

V sodelovanju z ladjedelnico, nameravamo plovila Sadxor ponuditi trgu kot najboljše plovilo za zabavo.«

Več o plovilih Saxdor:

 

Ali na spletni strani www.vrtinc.si, tel.: 041 699 325, 041 276 049