Ranieri Voyager 17

Predstavljamo vam najmanjšega izmed predstavnikov serije Voyager oziroma drugega najmanjšega iz serije linije odprtih čolnov, kateri bo zelo zanimiv tudi komu, ki prej ni pomislil na nakup plovila.

ZUNANJI IZGLED - VOYAGER 17

Gre za odprt čoln izdelan iz steklo plastike v katerega so se v ladjedelnici RANIERI potrudili vtisniti pečat multufunkcionalnosti in udobja.  Tako so na relativno majhen prostor uspeli spraviti premčno sončno ploščad, centralno postavljeno krmarsko konzolo s svojim sedežem, krmno klop in celo ločili krmno zrcalo od krmne klopi s polico, ki omogoča uporabnikom lažji vstop v in iz vode.

Centralna krmarska konzola je opremljena s krmilnim kolesom, ročico motorja na desni strani in pregledno armaturno ploščo. Na prednji strani se nahaja zatemnjeno vetrobransko steklo, ki ščiti krmarja, prav tako pa dela senco instrumentom, ki so tako bolje vidni. Spodnji del krmarske konzole je izkoriščen kot skladiščni prostor. Krmarska klop omogoča sedenje krmarju in so krmarja, istočasno pa služi kot skladišče za bokobrane.

Ranieri Voyager 17

Premčna sončna ploščad je v osnovi tudi premčni salon. Celotna površina je pokrita z blazinami, ki omogočajo udobno sedenje oziroma ležanje. Tudi stranice trupa so obložene s fiksno pritrjenimi blazinami, kar še povečuje udobnost. Če odstranimo osrednjo nosilno ploščo in namestimo namesto nje mizico dobimo iz premca pravi majhen salon. Mizica spada  med dodatno opremo in ni zajeta v osnovni ceni čolna. V prednjem delu se pod klopjo nahaja velik skladiščni prostor, v samem premcu pa še ločen prostor za sidrno vrv in manjše sidro.

OPREMA

Standardna oprema predstavlja čoln s prednjo sončno ploščadjo, krmilnim mehanizmom, krmarsko konzolo s pripadajočim sedežem, krmno klop, nerjavnimi držali in teleskopsko lestvijo na krmi. Osnovna barva trupa je bela. Seznam možnosti dodatne opreme je zelo obširen.

KAKO SE OBNESE ČOLN NA TESTU

Ranieri Voyager 17 je na testni vožnji bil opremljen z izvenkrmnim motorjem Yamaha 60, kar predstavlja motor s 45 kilovati moči. Pozicija krmarja za centralno postavljeno konzolo je izredno udobna, ročica plina je postavljena ergonomsko, krmarski obroč je primerne velikosti in prijeten na otip. Pregled nad instrumenti je naravnost odličen. Pri dodajanju plina se pozna, da je čoln lahek, kar pri omenjeni moči povzroči gladek in hiter prehod v glisiranje. Pri najvišji hitrosti je Voyager 17 odlično vodljiv in predvsem stabilen. Potniki se bodo med hitro plovbo najbolje počutili na krmni klopi in na krmarskem sedežu, seveda pa ni prepovedano sedeti na premcu, vendar mora krmar v tem primeru paziti na valove, ki bi lahko potnikom na premcu povzročil neprijetno premetavanje. Kakor na vsakem drugem čolnu.

ZAKAJ VOYAGER 17?

Ranieri Voyager 17 je družinski večnamenski čoln idealen za popestritev poletnih dni. Čoln lahko vlečemo za osebnim avtomobilom na prikolici z navadnim izpitom B kategorije. Plovila Ranieri slovijo po zelo kvalitetni izdelavi, uporabi najkvalitetnejših materialov in modernem izgledu, ki je delo vrhunskih navtičnih arhitektov. Voyager 17 je najmanjše plovilo serije Voyager. Opremimo ga lahko z motorjem moči do 56 kW, najprimerneje pa je nanj namestiti motor moči 45 kW. Priporočamo ga vsem, ki se z navtiko šele srečujejo, kakor tudi tistim, ki hočejo za minimalni denarni vložek dobiti od plovila kar največ.

PLOVILO V KOMPLETU Z YAMAHA F70 – NA ZALOGI

Slovenski uvoznik, je tako pripravil čoln že v kompletu z izvenkrmnim motorjem Yamaha F40/70 GETL, saj se sezona že nestrpno približuje in vse kar je potrebno, je da samo obrnete ključ in se odpravite proti morju!

Več informacij o plovilu Ranieri Voyager 17

Obiščite prodajno-servisni center Moto-Nautika, v Miklavžu pri Mariboru, ter se sami prepričajte o lepoti in edinstvenosti tega plovila. Čoln z dodatno opremo je namreč na zalogi! Vabljeni!

Za več informacij in za informativno ponudbo kontaktirajte svetovalca na telefonsko številko – 02 629 04 02, oziroma nam pišite na elektronski naslov: prodaja@moto-nautika.com

Ranieri Voyager 17