Če se želite v novo leto zapeljati v stilu boste prav gotovo izbrali plovilo znamke Ranieri International. Jasno je namreč, zakaj je Ranieri International vodilen Italijanski ponudnik plovil. Od ustanovitve dalje je Ranieri International interpretiral najboljše italijanske tradicije, ki jih lahko najdemo v ročnih spretnostih povezanimi z ladjedelstvom, v katere je čudovito vpletel tudi največje tehnološke napredke.

V Ranieri International plovila ne načrtujejo zgolj tako, da določijo njegov “slog”. Zmogljivost, udobje in slog so spretno integrirani v proizvodni proces. In ravno zaradi tega ni nič prepuščeno naključju, saj so vse podrobnosti, vsaka postavitev, vsak prostor in vsaka tehnična spremenljivka skrbno analizirani in oblikovani.

Tej filozofiji izjemno dobro sledi tudi edinstven model Cayman 28.0 Executive Trofeo. Gre za izjemno plovilo italijanske ladjedelnice Ranieri International, ki vam uresniči vse sanje plovbe po morju. Gre za plovilo, ki poleg izjemnih zmogljivosti in ležalnih površin ponuja udobje in varno plovbo, na njem pa je v paru mogoče tudi prenočiti.

Cayman 28.0 Executive Trofeo je zgrajen na trupu preverjenega Sport Touringa z dvema stopnicama na trupu, s katerima se zmanjša upor vode in poveča udobje med plovbo. Namenjen široki uporabi, predvsem pa kakovostnemu preživljanju prostega časa na morju. Po uradni definiciji je to športni družinski predstavnik, s katerim boste lahko preživljali dneve na morju z družino v popolni zasebnosti ali povabili prijatelje. Na krov boste lahko povabili celo do 20 oseb. Pri dolžini 8,6 metrov in širini 3,2 metra ga je mogoče prevažati po cesti.

Če torej želite v leto 2023 zapluti v stilu obiščite salon Moto-Nautika v Miklavžu na Dravskem polju, kjer vas čaka zadnja flota modela Cayman 28.0 Executive Trofeo. Tako boste novo navtično sezono lahko začeli ekstravagantno, ko bodo ostali najverjetneje še čakali na svoja naročena plovila.

V Moto-Nautiki imajo na zalogi tudi model Cayman 19 Sport, v prihodu pa je še plovilo Cayman 26.0 Sport Touring, ki že s svojim imenom nakazuje, da gre za hitro, športno naravnano plovilo. Je odlična izbira za tiste, ki ne potrebujejo privatnosti majhne kabine in jim bolj odgovarja ozko krmilo in daljša sprehajalna pot. Vetrobran zaščiti voznika in z ročaji ponuja dober prijem, medtem ko zadnja klop skriva bar z žarom in nazaj obrnjeno klop. Ves ostali prostor je na voljo za prosto premikanje potnikov.

Čaka vas tudi vitla in skrito sidro, ki se nahaja pod koncem tubusa. Po meri narejene bitve in oblazinjena ploščad za sončenje pričata o pozornosti, ki so jo pri izdelavi namenili estetskim podrobnostim.

Plovilo si lahko ogledate tudi v 360 stopinjskem pogledu Cayman 28.0 Executive Trofeo

Več informacij o plovilih Ranieri International si lahko ogledate tu.

 

VIDEO:

 

Ne odlašajte z naročilom in poskrbite, da boste prihodnjo navtično sezono začeli na vodi in ne ob njej!

 

00386 2 629 04 00

00386 31 300 205

prodaja@moto-nautika.com

www.moto-nautika.com