Internautica 2023

INTERNAUTICA, ki slovi kot najpomembnejši jadranski navtični sejem in odlično izhodišče za dober posel, bo v mesecu Maju 2023 javnosti predstavila najnovejše dosežke domače in svetovne navtične industrije. Na pokritih razstavnih prostorih bodo kot doslej razstavljavci predstavljali predvsem navtično opremo, ponudbo storitev, raznovrstne pripomočke za plovbo, športna oblačila in novosti iz sveta karavaninga, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa si bodo obiskovalci lahko ogledali veliko zanimivih novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht, jadrnic, napihljivih čolnov, avtodomov ter atraktivnih električnih vozil.

Internautica 2023

INTERNAUTICA, ki je uvrščena med uradne partnerske projekte Evropske komisije #EUGREENWEEK bo ponovno poskrbela za predstavitev energetsko učinkovito zasnovanih plovil in projektov, okolju prijaznih, trajnostnih in gradbeno učinkovitih tehnologij ter inovativnih pogonskih sistemov, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij v okolje, poleg tega pa bo v okviru kampanije »REthinkPLASTIC« tudi naprej vzpodbujala osveščanje javnosti o problematiki plastičnih odpadkov predvsem v morju in aktivno sodelovala pri iskanju s tem povezanih rešitev.

Internautica 2023

Paradni program Internautice bodo vsekakor premierne predstavitve novih plovil in navtične opreme ter različni vsebinsko atraktivni dogodki povezani z morjem, ki se bodo zvrstili v petih sejemskih dneh. Sejem ponuja pestre možnosti za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo. Predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje novih rešitev, ki hočejo morju, zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti. Ne nazadnje je INTERNAUTICA nenadomestljiva priložnost za slovenski turizem - tudi ta išče vselej nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo in Portorož v majskem času Internautice predstavlja nedvomno najboljše prizorišče za to.

Internautica 2023

INTERNAUTICA je več kot le sejem plovil. S svojo vsestransko odličnostjo, poslovno naravnanostjo, gospodarskim povezovanjem, pospeševanjem turizma in mnogimi športnimi ter družabnimi dogodki, ima pomembno vlogo pri pozitivnem spodbujanju regionalnega razvoja in gospodarstva.

25-letna tradicija navtičnega sejma, dosledno iskanje kakovostnih in vznemirljivih vsebin in zanimivi sejemski dogodki Internautice, nedvomno pomenijo za vse navtične profesionalce in navdušence popoln uvod v prihajajočo poletno sezono.

Platinasti status v Mednarodni Zvezi organizatorjev najboljših svetovnih navtičnih sejmov IFBSO, je zagotovilo za zanimiv sejemski dogodek in priznanje za dolgoletno delo in dosežene visoke standarde kakovosti.