Po dveh letih premora se v Zagreb v polnem sijaju spet vrača navtični sejem, ki s seboj prinaša vso lepoto in inovativnost moderne navtike.

Od 22. do 26. februarja 2023 Zagrebški velesejem začenja poslovno leto z najbolj obiskanim sejmom navtike na Hrvaškem. Bodite tudi vi del pomembnega poslovnega dogodka, kjer se že 30 let srečujejo navtiki in vsi ljubitelji morja in morskih aktivnosti, kjer se srečujejo vsi relevantni deležniki iz navtike za medsebojno sodelovanje in mreženje.

Zagrebški sejem navtike je edini kontinentalni sejem navtike na Hrvaškem, kjer bo s svojo stojnico prisoten tudi prodajno-distribucijski center Moto-Nautika, da vam predstavi vse novosti njihove navtične ponudbe.

Sejem navtike sledi svetovnim trendom, po pestrosti navtične ponudbe pa sodi v kategorijo navtičnih sejmov z najbolj popolno ponudbo, zato je del njega vedno tudi Moto-Nautika.

PLUTJE, ODKRIVANJE, ŽIVLJENJE je že vrsto let vodilo sejma Navtika, ki predstavlja začetek nove navtične sezone.

PLOVILA, KI BODO RAZSTAVLJENA V PAVILJONU MOTO-NAUTIKE:

 

CAYMAN 28.0 EXECUTIVE TROFEO

 

GRAND GOLDEN LINE G650HGLF

 

GRAND GOLDEN LINE G340 HGNF

 

GRAND GOLDEN LINE G580HGLF

 

GRAND GOLDEN LINE G750HGLF

 

RANIERI NEXT 220 SH

 

RANIERI VOYAGER 19S

 

VEČ INFORMACIJ

Za vsa ostala plovila in informacije so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: prodaja@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 00386 31 300 205.

Vabljeni tudi na ogled celotne aktualne zaloge