MennYacht - Technohull Confidential

Skupina MennYacht, ki zastopa ladjedelnice, ki gradijo luksuzne jahte, je na ekskluzivnem dogodku 'Technohull Confidential' predstavila modele plovil, s katerimi boste najbolje izkoristili letošnje poletje.

Skupina MennYacht je ta konec tedna na dogodku 'Technohull Confidential' v gostilni Opat na Kornatih svojim gostom pripravila idealen sredozemski uvod v poletje. Ta priznana skupina, znana po svojih luksuznih jahtah, je svojim partnerjem in sodelavcem priredila neverjetno doživetje, ki je preseglo vsa pričakovanja prisotnih.

Po lanski prireditvi Summer Breeze je tudi letošnja potekala v čudovitem ambientu Kornatov, kjer je bila idealna kulisa za to vrhunsko večerjo, na kateri se je predstavil izbor plovil Technohull.

Dvodnevno dogajanje je bilo prežeto z druženjem in različnimi aktivnostmi. Začelo se je s primerno zdravico uspešni lanski in nadaljevanju letošnje sezone. Gostje so uživali ob razkošni pijači in vrhunskih sredozemskih dobrotah, kar jim je omogočilo druženje in povezovanje na najvišji ravni.

MennYacht - Technohull Confidential

Poleg tega sta impresiven pogled na sončni zahod in čudovita pokrajina ustvarila nepozabno vzdušje, ki se je vsem prisotnim vtisnilo v spomin. Živa glasba je bila nepogrešljiv del večera, poleg DJ-a in saksofonista pa je goste zabaval tudi mladi glasbenik Devin Juraj z izvedbo številnih brezčasnih klasik.

Skupina MennYacht je že več kot 25 let varen pristan za vse ljubitelje sredozemskega načina življenja. Edinstvena kombinacija luksuznih storitev, prilagojenih potrebam naročnika, in vrhunskih izdelkov je zagotovila konkurenčnost skupine MennYacht in zagotovilo naročnikom, da je storitev vedno na najboljši ravni, pa naj gre za nakup, prodajo, najem, vzdrževanje ali servisiranje plovila. MennYacht Group je uradni zastopnik za plovila Ferretti Group.

Taverna Opat je bila za en dan epicenter luksuza, kjer so se poleg čolnov predstavili tudi luksuzni modeli avtomobilov Bentley Wien & Co.

MennYacht - Technohull Confidential

»Gostje so bili navdušeni nad našim dogodkom, kjer smo lahko predstavili naša plovila in jim s tem približali izkušnjo sredozemskega načina življenja,« je povedal Matjaž Murko, predsednik koncerna. »Naš cilj je bil ustvariti edinstveno izkušnjo, ki bo ostala vtisnjena v spomin vsakega gosta. Veseli smo, da smo presegli pričakovanja in poskrbeli za neverjetno luksuzno večerjo. Naslednje leto nameravamo meje premikati še dlje.«

Ta dogodek skupine MennYacht Group je dokazal, da sta lepota Jadrana in razkošje idealna kombinacija ter ponujata velike možnosti za širitev turistične ponudbe. Prihodnje leto skupina ob svoji 30-letnici napoveduje velik dogodek, na katerem se namerava zbrati še večje število gostov in ljubiteljev Mediterana.

MennYacht - Technohull Confidential