Ranieri NEXT 285 LX

Zakaj ne bi uživali v elegantni plovbi po morju, ki bo privabljala pozornost?

V podjetju Moto-Nautika, ki zastopa plovila Ranieri International, si lahko ogledate razkošno plovilo Ranieri NEXT 285 LX (NA ZALOGI), ki meri 8,5 metrov v dolžino in 3 metre v širino, pri čemer LX pomeni "Extra-Luxury." Ranieri si prizadeva, da bi luksuz izražal tudi v tehnološkem smislu, kar 285 LX zagotavlja v svoji kategoriji velikosti.

TRUP, ki izžareva eleganco

Trup plovila, okrašen z elegantno črno zasteklitvijo in tremi odprtinami na vsaki strani, se izrazito dviguje v višino, kar nakazuje izjemnost bivalnega prostora pod palubo. Dolžina 8,5 metrov in širina skoraj 3 metrov sta dovolj, da potniki hitro ugotovijo, da gre za več kot običajen model "Sundeck" - gre za plovilo z izjemnim udobjem, oblikovano za udobje tako zunaj kot pod palubo, kjer se nahaja prostor za spanje, sprostitev in kopalnica. Podpalubje vključuje dve ločeni kabini, sprejemljivi za do 4 osebe.

Na palubi je izjemna izraba prostora za druženje, z možnostjo pridobivanja dodatnih sedežev ob fiksni sedežni klopi. Velik dnevni prostor sprejme 6 do 7 oseb, opremljen z električno mizo, ki se zlahka prilagaja in ustvari edinstveno sončno teraso. Krmilna konzola je opremljena z dvema preglednima zaslonoma, zaščitena z velikim vetrobranskim steklom, s sedežem za pilota, ki je dodatno udoben zaradi stopnice pod pilotsko kabino.

Premčna paluba vsebuje ogromno sončno palubo s naslonom za hrbet, ki je izkoriščena do zadnjega centimetra. Tla so prekrita s tikovino Eva, ki je privlačna, udobna za hojo, enostavna za čiščenje in odporna na sončno vročino.

NOTRANJOST PLOVILA omogoča veliko prostora po višini

Notranjost plovila ponuja veliko prostora, še posebej po višini. Glavna kabina z zakonsko posteljo se lahko preoblikuje v dnevni prostor s pomočjo osrednje ročno dvižne mize. Stranišče na desni strani je prostorno, opremljeno z WC-jem in umivalnikom. VIP kabina je nameščena tik za dostopnimi stopnicami in ponuja udobje za goste.

Kar zadeva plovnost, je Ranieri Next 285 LX hitro in odzivno plovilo, ki ohranja varnost. Poganja ga lahko izvenkrmni motor z močjo do 600 konjskih moči.

Vse detajle so skrbno izdelali, kar je značilno za Ranieri International. Ranieri NEXT 285 LX je rezultat predanega dela in poglobljene študije najnovejših materialov ter naprednih proizvodnih tehnik, združenih s premišljenim dizajnom in slogom. Rezultat je elegantnost, udobje in odlična zmogljivost.

PLOVILO NA ZALOGI

Od opreme je poleg standardne vključeno:
- Elektronski merilec verige
- Roll bar with 2 bimini
- Raisable seats - stranski sedeži
- 220v elektrika za marino

REDNA CENA: 177.755€ + DDV
AKCIJSKA CENA: 164.614€ + DDV

Za več informacij ali za pripravo ponudbe se obrnite na distributerja za slovenski in hrvaški trg:

Moto-Nautika d.o.o., na številko 00386 41 739 818 ali preko e-pošte info@moto-nautika.com.