Sajam_Nautika_Zagreb

Sejem navtike, najbolj obiskan in poslovno prijazen navtični sejem na Hrvaškem, bo v svoji 31. izvedbi navtičnim navdušencem predstavil številna nova plovila hrvaških ladjedelnic, pa tudi plovila tujih proizvajalcev.

Od 14. do 18. februarja 2024 bo vsa pozornost navtike na Hrvaškem in v ​​regiji usmerjena v edini celinski sejem navtike na Hrvaškem. V svojem tradicionalnem času, tik pred novo navtično sezono, je prostor, kjer se v dinamičnem okolju ustvarjajo nova sodelovanja, krepijo stara ter izmenjujejo ideje in izkušnje.

Prepoznaven je po pestri navtični ponudbi, zaradi česar je Navtika v primerjavi z drugimi sejem z najbolj popolno navtično ponudbo. Zanimiva je tako za poslovneže kot širšo javnost, saj v bogati ponudbi ponuja vse na enem mestu; od srečanj B2B do zanimivih stvari za širšo publiko.

Hrvaške ladjedelnice se bodo zahtevnemu navtičnemu trgu predstavili tako z najmočnejšo zasedbo kot s premierami. Poleg odlične lokalne ponudbe bodo na Nautiki tudi najbolj znani svetovni proizvajalci plovil.

Čaka vas vrhunska ponudba jaht, gliserjev, čolnov, kajakov, gumenjakov, ladijskih in zunajkrmnih motorjev, opreme za potapljanje, jadranje in druge vodne športe, promocija novih plovil in navtične opreme na hrvaškem trgu, atraktivna razstava navtične fotografije, lepi primeri tradicionalnega hrvaškega ladjedelništva v lesu.

Pripravljen je tudi aktualni strokovni program, med drugim izpostavljamo konferenco »Izobraževanje skiperjev in varnost plovbe na Jadranu«, panel z zanimivim naslovom »Ona & morje – ženske v navtiki –« ter mrežni dogodek, na katerem bodo predstavljene »Priložnosti za mlade ljudje v navtiki«.

V središču Zagreba vas pričakuje prava marina, dogodek, kjer se združijo hrvaška poslovna odličnost, tradicija in izkušnje, uprizorjeni v elegantnih čolnih, ki navdušujejo obiskovalce in bodoče navtike. Svoje storitve bodo ponudile številne hrvaške marine, čarterska podjetja, ladjedelnice, agencije, klubi, ustanove in združenja, ki so povezana z navtiko in navtičnim turizmom.

Da je sejem zanimiv, priča tudi število obiskovalcev, ki vsako leto presega številko 25 tisoč. Tudi zanje vsako leto pripravimo nagradno igro z zanimivimi nagradami.

Za vse druge informacije spremljajte www.zv.hr in družbena omrežja Zagrebškega velesejma.